< Terug naar alle leden

De Bedrijfspoli Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

De Bedrijfspoli
Een regionale, gecertificeerde arbodienst uit Nijmegen.
Wij geloven in medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid en toegevoegde waarde voor je werkgever ontwikkelen centraal staan. Medewerkers nemen hier verantwoordelijkheid in en werkgevers ondersteunen dit met goede arbeidsomstandigheden en faciliteiten om de medewerkerkracht te verhogen. De arbodienst ondersteunt hierbij.

Pakketten
De Bedrijfspoli biedt drie typen dienstverlening binnen twee pakketten aan. Onze visie, werkwijze en kwaliteit is altijd hetzelfde, het verschil zit met name in de financiering en in de afname van losse consulten of ureninzet van professionals (op locatie).

Zorg op Maat is geschikt voor bedrijven tot 250 medewerkers en Zorg Exclusief voor bedrijven vanaf 250 medewerkers.

Zorg op Maat
Een pakket dat voldoet aan het wettelijke basiscontract, met aansluitkosten per medewerker per jaar bij een gecertificeerde arbodienst. Wij bieden een volledige (administratieve) ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening, signalering en trajectbewaking. Deze werkzaamheden voeren wij op logische en zinvolle momenten uit. Daarnaast krijgt u toegang tot ons online verzuimmanagementsysteem, de Zorgportal.

Overig advieswerk voeren wij op basis van een offerte voor u uit.

We kennen twee verschillende pakketten:

- Zorg op Maat Basis heeft een klein abonnementsbedrag en verder alles tegen betaling per verrichting of op uurtarief.
- Zorg op Maat Compleet heeft veel gangbare werkzaamheden al in de pakketprijs per medewerker.

Zorg Exclusief
Een overeenkomst op basis van ureninzet van onze professionals en modules die voldoet aan het wettelijk basiscontract. Met de keuze voor Zorg Exclusief kunt u de planning en trajectbewaking in eigen beheer houden of tegen een prijs per medewerker per jaar aan ons uitbesteden. Het medisch dossier houden wij altijd bij ons in beheer. Hiervoor betaalt u een bedrag per medewerker per jaar. Inzet van uren kan zowel op uw locatie als op locatie van De Bedrijfspoli plaatsvinden.

Over ons
De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen, opgericht in 2005 door twee bedrijfsartsen. Zij geloofden erin dat arbodienstverlening anders moest kunnen! Een visie met korte lijnen tussen bedrijf en arbodienst en concrete adviezen in plaats van uitgebreide rapportages. In de jaren daarna hebben we een groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001, ISO 27001 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Onze dienstverlening is nog steeds te typeren als direct, persoonlijk, meedenkend maar vooral meerwaardeleverend. Wij positioneren ons tussen de grote landelijke arbodiensten en de zelfstandige bedrijfsartsen in. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van zo’n 450 bedrijven en organisaties, met in totaal ca. 60.000 aangesloten medewerkers. De Bedrijfspoli heeft haar hoofdvestiging in Nijmegen.


Contactgegevens
Kerkenbos 1075 B
6546 BB Nijmegen
T: 024-3717799
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -