Thema: Juridisch advies

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Sigrid Stevens-Beenen

Feb 2011

Interesse in mensen, gevoel voor logisch denken en vernieuwingsdrang kenmerken Sigrid Stevens-Beenen. Bij de bedrijfsjuristen van DAS komen haar vaardigheden ruimschoots aan bod. Kunst blijft echter een liefde die zij nooit heeft losgelaten.

Lees verder
Thumbnail

Witlox Van den Boomen en VDB Advocaten Notarissen

April 2011

De namen Witlox Van den Boomen en VDB advocaten notarissen staan voor twee organisaties die een strategische alliantie onderhouden. Onder één dak brengen zij een totaalpakket aan dienstverlening en advisering op financieel, fiscaal, juridisch en HR-gebied.

Lees verder
Thumbnail

Snijders Advocaten: A min of B plus

Sept-Okt 2012

Danny Snijders zorgde voor een cultuurverandering in de klassieke advocatuur. Het liefst voorkomt hij problemen. Als die zich niettemin toch aandienen, zweert hij bij creativiteit en een oplossingsgerichte aanpak, eerder dan een louter juridisch denken.

Lees verder
Thumbnail

Finc Accountants: Onze koers is helder

Mei-Juni 2015

Grijze muizen genoeg onder accountants. Maar niet bij Finc Accountants. Finc maakt saai werk leuk. Ook maakt het korte metten met het negatieve imago binnen de branche en profiteert het van de ruimte die ontstaat door oprukkende automatisering en digitalisering.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven