Thema: Arbeidsparticipatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Weener XL: Het past energetisch niet meer

Jan-Febr 2020

‘Veel mensen zijn van mening dat de participatiewet in Nederland is mislukt. In ’s-Hertogenbosch is dat zeker niet het geval. Weener XL draagt bij aan een sterke daling van de bijstand en stijging van mensen aan het werk met loonkostensubsidie. En bij deze belangrijke taak hoort een goed, duurzaam en gezond gebouw’, stelt Sjoerd van het Erve, directeur van Weener XL.

Lees verder
Thumbnail

De Bedrijfspoli: Medewerkerkracht als basis

Sept-Okt 2021

Er zijn niet veel arbodiensten die spreekuur houden in Den Bosch én Oss. Er zijn veel MKB bedrijven in Oss en omgeving, die graag dienstverlening dichtbij huis hebben. Ton Theloosen, directeur De Bedrijfspoli, vertelt graag waarom hij in Den Bosch en Oss spreekuur organiseert.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Chérie Cohen

Mei-Juni 2011

Het leven van Chérie Cohen laat zich lezen als een spannend boek met ‘emancipatie’ als rode draad. sinds lang ijvert zij immers voor de emancipatie en arbeidsparticipatie van vrouwen.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Midden-Brabant 2011: Personeel & Organisatie

Mei-Juni 2011

Een flexibelere arbeidsmarkt en werkgevers die inspelen op hoe hun werknemers willen werken… dit zijn enkele van de oplossingen die genoemd zijn tijdens het BOB Debat over arbeidsparticipatie. Het door Regio business georganiseerde debat vond plaats bij Hoppenbrouwers Elektrotechniek in Udenhout. Deze onderneming bestaat bijna een eeuw en is onlangs uitgeroepen tot beste werkgever van de provincie Noord-Brabant.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven