< Terug naar alle leden

Koos Kluytmans Interieurs Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl. Niet alleen zijn de topmerken bij Koos Kluytmans royaal vertegenwoordigd, ook al 2 generaties kenmerkt Koos Kluytmans interieurs zich door het zeer persoonlijke contact met de klant en een gedegen ervaring in het vak. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met u stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren. Met een 3-D impressie kunnen wij het nieuwe interieurontwerp van uw woon- en slaapkamer in uw bestaande woning geheel visueel maken.

Door een eigen inkoop en een bevlogen enthousiasme voor het vak, biedt Koos Kluytmans Interieurs meer dan de “13 in een dozijn” modellen, zoals u deze door levering via inkoopcombinaties veelvuldig tegenkomt. Naast de topmerken zoals Leolux, Jori, Rolf Benz, Hülsta, Pastoe, is er ook veel plaats voor de minder alledaagse topleveranciers waaronder Intertime, Willisau en Team7 .

Op een overzichtelijke slaapkamerafdeling vindt u alles voor een heerlijk slaapcomfort en de aankleding hiervoor. Merken zoals Auping, Tempur, Swissflex, Sand en Eastborn staan garant voor een goede nachtrust en voor de meubelen en linnenkasten zijn o.a. de merken Hülsta, Team7, Carre, Vroomshoop en Nolte vertegenwoordigd. De collectie bedtextiel zal menigeen imponeren. Koos Kluytmans voorziet in een breed aanbod van dekbedden en kussens in een keur van materialen. Door de mogelijkheid om een hoofdkussen een nachtje op proef mee te kunnen nemen, zal het niet moeilijk zijn om uw droomkussen te vinden. Waar zie je nog een royale collectie luxe dekbedovertrekken, waarbij het oog en lichaam gestreeld wordt?

Om het interieur te completeren kunt u ook terecht voor alle raamdecoratie en vloerbedekkingen. Naast onze gordijnencollecties zijn er ook de geavanceerde producten van Luxaflex, zoals de Facette Shades en de Silhouettes, maar bijvoorbeeld ook met de Eclips rolgordijnen van Sunway, worden mogelijkheden geboden waarbij doorkijk en lichtinval op de persoonlijke wensen worden afgestemd. Gecombineerd met comfortabele en duurzame tapijten van leveranciers als Nouwens Bogaers, Cunera, Tendmills, Parade, de Millenerpoort en van Besouw ontstaat een mooie en functionele totaaloplossing voor één ieder die een exclusief en persoonlijk interieur wenst.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Koos Kluytmans interieurs en parkeer uw auto gratis en droog in onze eigen parkeergarage.


Contactgegevens
Pastoor van Beugenstraat 35
5061 CR Oisterwijk
T: 013-5284815
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1958
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000