Thema: Retail

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Het Nieuwe Winkelen

Juli-Aug 2012

Er moet wat gebeuren! Door de opkomst van webshops daalt de omzet in fysieke winkels drastisch. De leegstand in winkelgebieden stijgt en het consumentenvertrouwen in deze financieel-economische en politieke situatie wordt er niet beter op. In dit BOB Debat leest u hoe u klanten fan maakt van uw winkel. De do’s en don’ts van Het Nieuwe Winkelen.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Erik Heeg

Maart-April 2013

Merken lijken steeds meer op elkaar; doelgroepen zijn moeilijker te bereiken en de fysieke detailhandel lijkt het pleit te verliezen van online shops. Hoe kunnen de ondernemers van vandaag klanten verleiden? En kunnen bricks & clicks wel samengaan?

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Jan van Hest

Nov-Dec 2018

‘Stap één was het opzetten van een eigen bedrijf. Stap twee het bezitten van een eigen bedrijfspand. Stap drie is blijven zorgen voor goede teams. Met de juiste spelers. In de juiste opstelling. Aan dat aspect kun je nooit genoeg aandacht besteden.’

Lees verder
Thumbnail

HIPnet: Kostenbesparend in hippe diensten

Aug-Sept 2010

HIPnet is een jong bedrijf dat ontzorgt in Ip dienstverlening en services levert. Inmiddels zijn er ruim 1500 bedrijven, waarvan meer dan 150 klanten, uit het mkb aangesloten op het netwerk en heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. dit heeft geresulteerd in de verhuizing naar een gloednieuw pand aan de A59 in Waalwijk. Blikvanger is het metershoge LED-scherm, waarop reclame getoond wordt. Een dienst die HIPnet ook haar klanten aanbiedt. Regio Business had een gesprek met directeur Sander van Duijn.

Lees verder
Thumbnail

Schouten Parket: Grond onder je voeten

Mei-Juni 2011

Dat een speciaalzaak in harde vloeren absoluut niet duurder is dan een winkelketen of een bouwmarkt, bewijst Schouten Parket uit Waalwijk. Dit bedrijf staat al 16 jaar bekend om de kwaliteit, service en goede nazorg.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven