Thema: Interieurbouw

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

AMI Projectinterieurs: We gaan het halen

Jan-Feb 2012

Een dag vóór de opening van Club Eivissa in ‘s-Hertogenbosch spreekt Regio Business met René van den Hout van AMI Projectinterieurs.

Lees verder
Thumbnail

Stylish Glass: Het onmogelijke mogelijk maken

Mei-Juni 2015

‘Voor veel van onze klanten is glas niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur of exterieur’, aldus Eric van Veggel, eigenaar van Stylish Glass. ‘Denk aan ontwerpers, (jacht)architecten, aannemers, jachtwerven, kunstenaars en particulieren.’

Lees verder
Thumbnail

Heerkens openhaarden & kachels: Een frisse wind door het familiebedrijf

Sept-Okt 2016

Wat begon met het maken van een kachel voor hemzelf, is in ruim drie decennia uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf in exclusieve openhaarden en kachels. Nu de nieuwe generatie aan het roer staat, is het tijd voor een frisse wind. De showroom van ruim 1.000 m2 met zo’n 100 opstellingen wordt aangepakt: er komt een nieuwe routing met meer ruimte voor beleving en luxe ontwerpen.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Sander van der Lande

Mei-Juni 2017

Sander van der Lande is volop bezig met de begeleiding van zijn drie zonen. Dit jaar nog gebeurt de overdracht van een deel van de aandelen. Langzaam maakt hij plaats voor de volgende generatie in het familiebedrijf. Maar zijn gedrevenheid stopt duidelijk niet op het moment van terugtreden.

Lees verder
Thumbnail

Versluis Kantoorinrichters+: Het voelt niet claustrofobisch aan

Sept-Okt 2019

‘Het mooiste compliment was dat een klant zei: ‘Je merkt niet eens dat je in een showroom rondloopt. Zo zou ik ook mijn kantoor willen hebben.’ Mossel- en moswanden, etsfolie met fotoprint, gewrapte kasten, geluiddempende cabines; het complete plaatje maakte duidelijk indruk op de genodigden.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven