< Terug naar alle leden

Mindsuppliers Training Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

‘Vraag eens aan een ondernemer, verkoper of manager waarom bepaalde zaken niet doorgaan en je zult in het merendeel van de gevallen horen dat het ligt aan “de prijs” of dat de concurrent beter is. Men zal nooit zeggen dat men gewoonweg niet in staat is geweest om het vertrouwen te winnen en dat men niet beseft dat de reactie van de klant vaak een gevolg is van hun eigen gedrag. Hierdoor blijft zomaar 20% liggen, over laaghangend fruit gesproken’. En daar start Mindsuppliers Training.

Geloof in eigen kracht

Mindsuppliers Training richt zich op persoonlijke groei, plezier in werk en leven maar bovenal ook op zakelijk succes. Die combinatie maakt onze aanpak uniek. Ze bestaat uit een een helder praktijkgericht stappenplan waardoor mensen rotsvast vertrouwen in eigen kracht (her)vinden.

Inspiratie

In de visie van Marc Appels zijn genoemde zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn filosofie en strategie ontwikkelde zich gedurende 22 jaar op basis van zijn eigen ervaringen als stagiair, verkoper en salesmanager. En in de laatste 15 jaar als ondernemer-trainer op het gebied van communicatie, sales en management. Een periode waarin inmiddels een paar duizend mensen zijn getraind en geïnspireerd. Zelf haalt hij inspiratie uit grootdenkers als Carl Jung, William Moulton Marston, Gregory Bateson, Steven Covey, Antony Robbins, Ken Blanchart en vele anderen.

Het beste uit jezelf

Waar zitten de valkuilen, waarom doen mensen de dingen die ze doen zoals ze die doen, hoe ben ik in staat behoefte te creëren, hoe kan ik daar overtuigend op aansluiten zodanig dat het tot een deal zal leiden? Het antwoord op deze vragen leiden tot nieuwe inzichten en gewenste gedragsverandering.
Ervaringen uit het verleden zijn bepalend voor diegene die je nu bent geworden. En dat betekent dat iedereen de potentie heeft een betere versie van zichzelf te worden. Haal het beste uit jezelf.

Persoonlijk rendement

‘Iedereen heeft het in zich om succesvol te zijn, ook in verkoop: doe wat je écht leuk vindt en word daar heel goed in.'
Zoek uit waar je talenten liggen en waar je ontwikkelmogelijkheden liggen en verhoog daarmee je persoonlijke rendement in no time. Maak jezelf communicatieve vaardigheden eigen die je helpen succesvol te zijn in verkoop en direct meer resultaat opleveren uit je inspanningen.
Nee, we hanteren geen oeverloze theorieën maar in plaats daarvan milde confrontaties en beproefde oplossingen in een veilige omgeving. We trainen het individu binnen een kleine groep. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht waardoor aangereikte vaardigheden al de volgende dag in eigen praktijk zijn toe te passen en winst opleveren.

‘Durf jij het aan om de beste versie van jezelf te worden?’

www.mindsuppliers.com of 06 - 53 38 30 45


Contactgegevens
Durendaelweg 38
5056 MX Berkel-Enschot
T: 013-5339330
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 01-01-2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: -