Thema: Management

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: De kunst van het falen

Mei-Juni 2016

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren geëxperimenteerd met een bepaalde vorm van zelfsturende teams. Dit sluit aan bij de trend om minder te leunen op controle en managers; er wordt meer uit mensen zelf gehaald. Is zelfsturing meer dan een term uit een marketingboek? Is het een trend die snel weer overwaait of wordt het de werkwijze van de toekomst? En wat zijn de ervaringen in de praktijk? Gespreksleider Bert Damen vraagt het aan de negen deelnemers van het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Avans Hogeschool: De generatie Nu heeft antwoord

Maart-April 2017

‘Vaak zien bedrijven de toegevoegde waarde van samenwerking met het onderwijs niet. Ze zijn bang dat het (te) veel tijd kost. Dat terwijl de actuele kennis en verfrissende kijk van de huidige generatie studenten hen ook veel kan brengen.’

Lees verder
Thumbnail

Studio Spaak: Rustig aan, Tilly!

Juli-Aug 2023

Tijdens de BOB Masterclass in Boxtel heb je kennis kunnen maken met de vier archetype werknemers, zoals Touwtjes-in-handen Tilly en Rick Kom-niet-aan-mijn-prittstift. De cabareteske ‘Zo ben ik nu eenmaal show’ is een geweldig teamuitje maar je kunt het ook inzetten als je veranderingen in je organisatie wil doorvoeren.

Lees verder
Thumbnail

Kenneth Smit: Een paar treden hogerop

Nov-Dec 2015

‘We zijn in staat om mensen in beweging te krijgen en ze echt verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Zo’n groeiproces bijwonen is boeiend.’ Trainers Koen van Gorp (48) en Frank van der Tas (52) van Kenneth Smit hebben in samenwerking met Regio Business, een mini-MBA ontwikkeld onder de noemer BOB University. De elf inspiratieavonden krijgen vorm rondom thema’s waar ondernemers en businessprofessionals dagelijks mee te maken hebben, zoals sales, management, social media en marketing.

Lees verder
Thumbnail

Maarten Edelman Bos: Meer uit business halen

Maart-April 2016

Soms lopen ondernemers vast. Het bedrijf loopt niet lekker, gewenste resultaten blijven uit. Praktische bedrijfskundige ondersteuning kan dan uitkomst bieden. Edelman Bos Bedrijfskundige Management Assistance in Waalwijk helpt ondernemers resultaatgerichter te werken. ‘Oplossingen van problemen liggen vaak voor het oprapen. Dan reik ik handvatten aan waarmee bedrijven aan de slag gaan.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven