< Terug naar alle leden

CUPSZ Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Koffiebekers bedrukken met jouw ontwerp is dé perfecte manier om te zorgen voor meer exposure. Bekers als promotiemateriaal kosten weinig, en leveren veel op voor uw bedrijf.

It's in your hands!
CUPSZ maakt niet alleen mooie bekers, maar bedrukt ze ook heel snel. Binnen 1 werkdag kun je de kartonnen bekers met eigen ontwerp al in handen hebben. Dit is mogelijk omdat CUPSZ de bekers zelf produceert in eigen studio en drukkerij. Dat is onze kracht!

Waarom CUPSZ?
CUPSZ denkt mee met de klant, produceert goed én snel en zorgt direct voor resultaten binnen uw bedrijf. Bovendien zijn de bedrukte koffiebekers van CUPSZ van hoge kwaliteit én worden ze tegen een lage prijs geleverd.

CUPSZ gelooft in klantgericht communiceren en effectiviteit. Het overbrengen van een boodschap of de naamsbekendheid vergroten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

84x meer exposure!
Gemiddeld sta je namelijk 7 minuten, dus 420 seconden, met een koffiebeker in je handen. Dit betekent dat de exposure van de boodschap 420 seconden is. De gemiddelde exposure van een advertentie in een tijdschrift is ongeveer 5 seconden. Voor 1 persoon is de exposure dus 84 keer zo hoog. Daar komt bij dat deze persoon met de cup ook nog langs 6 andere personen loopt.


Contactgegevens
Polluxstraat 14
5047 RB Tilburg
T: 088-0184 600
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -