Thema: Marketing

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch: Terug naar de basis

Sept-Okt 2015

In vijftien jaar tijd groeide Tribal Internet Group uit tot marktleider op het gebied van search en conversie-optimalisatie. Het langst bestaande online marketingbureau van Nederland beschikte over zestien bedrijven in zes landen en 175 medewerkers. Afgelopen anderhalf jaar is het roer omgegooid: de focus én passie moesten terug in het bedrijf. Het aantal bedrijven werd teruggebracht naar drie (in Nederland) en het personeelsbestand bijna gehalveerd. Op advies van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken werd er een externe adviseur ingeschakeld, die Tribal in deze transitie begeleidde.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Rogier Arntz

Sept-Okt 2015

‘Een rasondernemer met meerdere successen op zijn naam’, zegt Google over Rogier Arntz. Dus vroegen we hem het hemd van het lijf: Hoe bedenk je een concept? Hoe wordt het een succes? En wanneer gooi je de handdoek in de ring? Veel, zo niet alles, heeft volgens Rogier te maken met het vinden van een dobber waarop je kunt drijven.

Lees verder
Thumbnail

Have A Nice Day: Huzarenstukje

Maart-April 2017

Een succesvolle digitale transformatie. Welke ondernemer droomt er niet van? Maar wat nou als die ondernemer zeer complexe software met enorm ingewikkelde licenties verkoopt aan grote organisaties? Cadac Group en Have A Nice Day zijn deze uitdaging samen aangegaan. Het resultaat: het enige e-commerce platform ter wereld voor Autodesk software als AutoCAD, Revit of Navisworks waar je licenties kunt configureren en beheren.

Lees verder
Thumbnail

Avans Hogeschool: De generatie Nu heeft antwoord

Maart-April 2017

‘Vaak zien bedrijven de toegevoegde waarde van samenwerking met het onderwijs niet. Ze zijn bang dat het (te) veel tijd kost. Dat terwijl de actuele kennis en verfrissende kijk van de huidige generatie studenten hen ook veel kan brengen.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven