Thema: Commerciële vaardigheden

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Communicatie Team: Een goed begin is het halve merk

Nov-Dec 2017

‘Opvallen met een reclamecampagne is niet moeilijk. Een goed idee, dát is pas lastig. Een goed idee is namelijk relevant. Kloppend. Het past bij de visie, missie, doelgroep en wensen van de klant. Is waardig aan het merk en tegelijk merkwaardig. En schaalbaar.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Daniëlle de Jonge

Juli-Augustus 2014

Daniëlle de jonge (39) is trainer, coach, spreker en eigenaar van Divario. Ze schreef het boek ‘Verleid de klant’ en gelooft in onweerstaanbaar zakendoen. Maar hoe verleidelijk en onweerstaanbaar is zij zelf?

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Jack Willemsz

Juli-Aug 2017

‘Er wórdt wat afgeplakt in Nederland. Etiketten bevatten tegenwoordig veel informatie. Bovendien zijn er steeds meer producten. Had je vroeger drie soorten shampoo, nu zijn dat er wel veertig.’ Tel dat bij elkaar op en je snapt dat de etikettenbranche booming business is.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marjan Peters

Juli-Aug 2017

‘Een waterdruppel is miljarden jaren oud. Het aantal liters water waarmee de aarde ooit begon, is niet toegenomen of verminderd.’ Eigenaar/ directeur Marjan Peters (43) van Pure Water, heeft als voornaamste tak van sport de ontwikkeling en verkoop van waterbehandelingsinstallaties.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven