< Terug naar alle leden

Forward fiscalisten Branche: Zakelijke dienstverlening, Belastingadvies

Bedrijfsomschrijving

ARE YOU READY TO MOVE FORWARD?
Onafhankelijk belastingadvies door ervaren fiscalisten met een ruime Big4-achtergrond. Vele MKB'ers, corporates, instellingen en organisaties hebben Forward Fiscalisten ontdekt als waardevolle onafhankelijke fiscale adviesorganisatie. Hoe wij ons onderscheiden? Met een team van meer dan 20 fiscalisten (!) focussen we 100% op belastingadvies. Geen accountancy of loonstroken. Hierdoor ligt er geen belangenverstrengeling met je accountant en houden we elkaar juist scherp, waardoor je als klant het beste resultaat behaalt. Onze fiscale propositie sluit naadloos aan bij de huidige tijd, normen en waarden.

WALK THE TALK
Onze klanten voelen direct wat we zeggen, maar merken het ook concreet in onze uitvoering. Bij onze fiscalisten stroomt een specifiek DNA door het bloed. Dit valt meteen op bij een gesprek aan tafel. We walk the talk.

KERNWAARDES
Vijf kernwaardes bepalen wie we zijn. Ze zijn onlosmakelijk met ons DNA verbonden:
- 100% Betrokken
- Betrouwbaar
- Bekwaam
- Partnership
- Transparant

Wij helpen ondernemers om fiscale strategie te verbinden met hun missie! Samen maken we de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar verzilvering van fiscale voordelen en beperking van risico's. Toekomstige wijzigingen in fiscale
wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen. Daarnaast zorgt een duidelijke strategie voor duidelijke uitleg richting de fiscus.

Direct jouw fiscale voordelen vernemen?
Ontdek vrijblijvend onze werkwijze en de fiscale kansen die wij voor jouw bedrijf verzilveren. Leg bijvoorbeeld contact met Freek van Wijk, Hans Pieter Mulder, Joep Korsten,
Paul van den Tillaart, Stefan Deckers of één van de andere Forward Fiscalisten. Of stuur een mail naar office@forwardfiscalisten.nl en wij nemen tijdens werkdagen binnen 24 uur contact met je op.


Contactgegevens
Reitscheweg 53
5232 BX 's-Hertogenbosch
T: 088-1412400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -