Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB mei 2019

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen.


Ma 3 Jun 2019

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Regio Business; via ons netwerk van leden kun je met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren.

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. Zonder dat je advertentiekosten aan Google betaalt. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

We kunnen inmiddels meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten:

Gulden Krakeling
Tucana
Designforum
Forward Fiscalisten
Thiekon Constructie
Verzinkerij Rijen
Ricla Tech
Afdeling Contracten
WKS Den Bosch
H2 Automatisering
Dutch Deco Finish
Mind Your Own Biznizz
David Accountants
Autobedrijf van der Aa
Game Case
Eyeview Systems
Alumni Toegepaste Psychologie
Bouwbedrijf Kees Remmers
Master it Training

< Alle nieuwsberichten