< Terug naar alle leden

Verzinkerij Rijen Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Verzinkerij Rijen: de plek voor het verzinken van staal
Met trots vertellen wij dat wij de enige thermische verzinkerij in Nederland zijn met een eigen constructiebedrijf conform NEN EN 1090 excl. 4. Al meer dan 40 jaar staat ons familiebedrijf voor vakmanschap, kwaliteit en snelheid. We werken met korte communicatielijnen en bouwen relaties voor de langere termijn op.

Waarom staal verzinken/ galvaniseren?
Staal heeft de eigenschap om te gaan roesten wanneer het in aanraking komt met bijvoorbeeld buitenlucht of water. Wanneer staal gaat roesten, verzwakt het materiaal waardoor uw constructie niet meer optimaal functioneert. Om dit te voorkomen kunt u het staal laten verzinken of galvaniseren. Hierdoor is het materiaal voor tenminste de komende 10 jaar corrosiebestendig. Dus ook prijstechnisch is het verzinken van staal bij Verzinkerij Rijen de meest voordelige manier om staal te beschermen tegen corrosie.

Verzinken volgens de EN ISO 1461
Deze norm bevat de eigenschappen en beproevingsmethoden van de thermische zinklaag. Daarnaast betreft het de eisen die gesteld worden aan het verzinkproces. Doordat wij ons altijd aan deze norm houden, bieden wij een stabiele kwaliteit. Ons bad bestaat voor 99% uit zuiver zink. Hierdoor is een dikke en robuuste zinklaag ook zeker mogelijk.


Contactgegevens
Nijverheidslaan 17
5121 MN Rijen
T: 0161-222802
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1972
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -