< Terug naar alle leden

VHP Accountants Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2009 staan wij samen aan het hoofd van VHP. Inmiddels profiteren veel bedrijven van onze combinatie van deskundigheden: accountancy en bedrijfsadvisering.

Wij zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Onze aanpak is afgestemd op het MKB: veelzijdig, hulpvaardig en persoonlijk.

Onze veelzijdigheid maakt dat u bij ons terecht kunt voor alle vragen op het gebied van financiële en personele administratie. Omdat cijfers de spiegel van een onderneming zijn, adviseren wij ook bij de optimalisering van uw bedrijfsvoering en rendement. Als het nodig is werken wij daarbij samen met specialisten uit ons netwerk, zoals fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen of HRM-professionals.

We zijn hulpvaardig: we reageren snel, to the point op uw vragen en denken mee over praktische oplossingen. Indien gewenst kunnen we u administratieve taken uit handen nemen.

Persoonlijk contact is wezenlijk voor onze dienstverlening. Zo leren we de mens achter de onderneming kennen en bouwen we een vertrouwensband op. Die band is de basis voor onze toegevoegde waarde.

Wij komen dus graag met u in gesprek.


Contactgegevens
Van Broeckhovenlaan 4
5213 HX 's-Hertogenbosch
T: 073-6122888
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -