< Terug naar alle leden

David. Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

David is het andere accountantskantoor. Het kantoor dat over cijfers heen kijkt. Figuurlijk, want letterlijk zorgen we er natuurlijk voor dat jouw financiën perfect worden verzorgd. Hierbij kun je vertrouwen op de professionals van David. Maar David gaat verder. David kijkt verder. Wij hebben niet alleen oog voor de administratie en de status van de onderneming, maar kijken ook naar de ondernemer en de mens daarachter. Een mentaal en fysiek gezonde ondernemer laat zichzelf, zijn mensen en zijn bedrijf verantwoord bloeien en groeien. Welkom bij David, wij doen het gewoon anders.

ONZE DIENSTEN
David heeft verstand van zaken. We hebben ruime ervaring met het bijstaan van kleinere tot grote MKB-ondernemingen. Een onoverzichtelijke administratie transformeren we naar duidelijke cijfers en aan de hand van deze cijfers helpen we je de koers van jouw onderneming te bepalen. David is jouw rechterhand als het gaat om het samenstellen van jaarrekeningen, het adequaat opzetten en bijhouden van je administratie en het indienen van je belastingaangiften, maar ook voor fusies en overnames, bedrijfswaarderingen, optimalisatie van bedrijfsprocessen en financieringsaanvragen.

Naast de vertrouwde diensten die we verzorgen en die van een modern accountantskantoor mogen worden verwacht, introduceren wij graag onze 3 nieuwe krachtige programma’s die wij onze Officers noemen: OO², FO² en CO².

Service en aandacht, maar dan in het kwadraat!

DAVID COMMUNITY
Momenteel werken we achter de schermen hard aan een geheel nieuw concept. De David Community. De contouren worden duidelijk en krijgen vorm. Op 1 mei lanceren we het resultaat. Niet alleen voor klanten en relaties van David, maar alle ambitieuze ondernemers die geloven in de kracht van samen.


Contactgegevens
Van Broeckhovenlaan 4
5213 HX 's-Hertogenbosch
T: 073-6122888
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -