< Terug naar alle leden

De Rooi Pannen Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

De Rooi Pannen: zo echt kan leren zijn

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel, horeca, toerisme & vrije tijd, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Pijlers
Het onderwijs van De Rooi Pannen is gebaseerd op drie pijlers: kleinschalige opzet, praktijkgerichtheid en ondernemende leerlingen.

• Kleinschalige opzet: iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor leerlingen zich snel bij ons thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar vinden wij erg belangrijk.

• Praktijkgericht onderwijs: alle kennis die leerlingen opdoen, kunnen ze direct toepassen in onze échte hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, evenementenbureaus enz. Zo echt kan leren zijn! Daarnaast lopen ze stages bij aansprekende bedrijven in binnen- en buitenland.

• Ondernemende leerlingen: een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor wij opleiden, is vaak behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Wij zorgen ervoor dat onze leerlingen zich ontwikkelen op deze vlakken.

Bedrijfsleven
De Rooi Pannen hecht veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via onder meer gastlessen en bedrijfsbezoeken. Daarnaast hebben we nauwe contacten met oud-leerlingen, onder meer in de vorm van Businessclub De Rooi Pannen.


Contactgegevens
Dr. Ahausstraat 1
5042 EK Tilburg
T: 013-8507182
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1958
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -