Thema: Netwerken

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

EiffelTowers: Ondernemers krijgen meer dan verwacht

Jan-Feb 2010

Discipline, hard trainen en eindeloos oefenen. In sport en het bedrijfsleven zijn dezelfde dingen belangrijk. Maar wat zorgt ervoor dat het ene bedrijf of sportteam beter presteert dan het andere? En wat onderscheidt die ene businessclub van alle andere clubs?

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Relaties culinair fêteren

April 2010

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch is voor veel ondernemers tot een evenement van formaat uitgegroeid. De bedrijvenavond is de eerste netwerkbijeenkomst na het zomerreces die plaatsvindt in ‘s-Hertogenbosch. Een gezelschap van 2300 gelijkgestemden ontmoet elkaar in een vertrouwde ambiance aan de voet van de Sint-Jan op de Bossche parade.

Lees verder
Thumbnail

ING: Elk jaar weer beter, informatiever en energieker

Mei-Juni 2012

'Elk jaar weer beter, informatiever en energieker.' zegt Marcel Beckers, ING Regiodirecteur Business Banking in Oost-Brabant als we hem vragen naar het OndernemersCongres. 'Al vijftien jaar een sterk merk, als hèt ondernemersevenement van Nederland en we zijn er sinds het begin bij. We zijn er als ING-ers trots op dat we mede-initiatiefnemer en hoofdsponsor zijn.'

Lees verder
Thumbnail

Autosalon Noord-Brabant: Meer details bekend

Sept-Okt 2014

Een nieuw evenement moet je in één keer goed neerzetten. Met die gedachte heeft de organisatie van de Autosalon Noord-Brabant alle registers opengetrokken om het publiek een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Inmiddels zijn er veel details van het programma bekend.

Lees verder
Thumbnail

Jazz in Duketown: Vol met kansen

Maart-April 2015

De 41e editie van Jazz in Duketown in 2014 was een groot succes. De vrijwilligers zijn al volop aan de slag om het festival dit jaar even groots te laten worden. De 42e editie vindt plaats van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven