< Terug naar alle leden

Smink Group Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

Smink ontwikkelt, produceert, levert en installeert al meer dan 25 jaar hoogwaardige procesinstallaties, skidbouw en apparatuur voor het transporteren van hoogzuivere gassen, clean steam, vloeistoffen, Purified Water of poeders. Smink Group is actief in de discipline High Purity, waarbij orbitaal lassen (een lastechniek die gebruikt wordt voor hoogwaardige pijpverbindingen) een keiharde eis is.

Markten
Zo werken we voor de farmaceutische industrie, biotechnologie, research instanties, universiteiten, halfgeleiderindustrie (semi-conductor), high end foodindustrie, (petro)chemische industrie en voor de aerospace, waar clean utilities gewenst zijn.

Ontzorgen
Smink staat garant voor korte communicatielijnen en duidelijke afspraken. Het ontzorgen van de klant staat daarbij te allen tijde voorop. En dat gedurende het totale proces: van de haalbaarheidsstudie van een project (feasibility) tot aan oplevering (PQ). De klantbetrokkenheid is dan ook groot.

Uitgebreide faciliteiten
Smink heeft alle faciliteiten in huis. Van een goed geoutilleerde werkplaats tot een eigen cleanroom. In onze werkplaats zorgen wij ervoor dat onze producten ‘just in time’ en prefab geleverd en geplaatst worden. Met ons getrainde oog voor kwaliteit, creëren we eindproducten zoals onder andere skids, die aansluiten bij de specifieke eisen van iedere klant.

Uitdagingen
Smink laat zich niet alleen uitdagen door de wensen van de klant, maar legt de lat zelf ook steeds hoger. Wij zijn een innovatief bedrijf, dat constant werkt aan betere, nieuwe, efficiënte, milieuvriendelijke en innovatieve oplossingen op het gebied van orbitaal lassen, hoogwaardige procesinstallaties en skidbouw.

Kerncompetenties
* Passie voor orbitaal lassen
*Een bijdrage leveren aan betere, veiligere en efficiëntere producten en processen
* Van ontwerp tot uitvoering, compleet ontzorgen
* Concurrerende prijzen
* High purity proces en hoge kwaliteit
* Inhouse cleanroom
* Skid & skidbouw
* Cip Sip systemen
* Hoog gekwalificeerde medewerkers en korte communicatielijnen
* Persoonlijk en probleemoplossend

Smink Group is aangesloten bij UNETO VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.


Contactgegevens
De Amert 441
5462 GH Veghel
T: 0413-362409
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -