< Terug naar alle leden

Tilburg Trappers Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

SUCCESVOLSTE IJSHOCKEYCLUB
De geschiedenis van Tilburg Trappers leest als een jongensboek. We bewezen ons keer op keer in de Nederlandse ijshockeycompetitie en ontgroeiden deze.
Een sprong in het diepe richting de Duitse Oberliga was de volgende uitdaging. Dat we meteen wonnen overtrof onze stoutste dromen. En het succes ging door. De tweede Meistertitel volgde, net als de derde. Drie jaar op rij Oberligakampioen: dat is nog eens geschiedenis schrijven.
Een deel van ons succes is te danken aan het enorme vertrouwen dat ondernemers zoals u elk seizoen opnieuw in ons hebben. Wilt u zich ook verbinden aan de succesvolste ijshockeyploeg van Nederland?
Wij denken altijd graag met u mee om uw sponsoring helemaal naar uw wens vorm te geven. Sponsoring van Trappers draagt bij aan het vergroten van uw naamsbekendheid in Tilburg en omstreken. Per thuiswedstrijd bereikt u namelijk ruim 2500 fans en ook onze website wordt wekelijks door duizenden mensen bezocht. Bovendien biedt u uw relaties en/of mederwerkers een unieke belevenis als u hen meeneemt naar een wedstrijd.

Meer info info? Neem contact op via sales@trappers.nl


Contactgegevens
Stappegoorweg 3 a
5022 DA Tilburg
T: 013-5458178
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1938
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000