< Terug naar alle leden

Anera Export Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Anera B.V. produceert al sinds 1987 etagevloeren voor het uitbreiden van uw netto bedrijfsoppervlak. Een etagevloer ook wel entresol, bordes, mezzanine genoemd, is de makkelijkste, meest flexibele en tevens goedkoopste oplossing voor het inpandig creëren van meer ruimte.

Anera B.V. biedt een mogelijkheid om ongebruikte ruimten in magazijnen, kantoren en andere gebouwen optimaal te benutten. Door innovatief te zijn, zorgen we ervoor dat wij onze klanten de beste oplossingen kunnen blijven bieden. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens het lassen, walsen en coaten van uw project.

Traject Duurzame Inzetbaarheid
Anera B.V. heeft 2017 gebruikt om de Duurzame Inzetbaarheid van haar medewerkers te verbeteren. Dit project zal doorlopen tot en met 2018 en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie. Werkzaamheden worden in nauw overleg met Adviesbureau De Vaart uitgevoerd.

Over Anera B.V.
Anera B.V. is in 1987 opgericht. Door lange tijd actief te zijn op de logistieke markt hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in de magazijn branche. In 1997 zijn wij gestart met het zelf coaten van onze onderdelen en sinds 2007 beschikken wij over onze eigen walsstraat. Verder zijn wij sinds 2000 actief buiten de Nederlandse grenzen.

Wie wij zijn

Anera B.V. is gestart als een kleine handelsorganisatie voor etagevloeren, pallet- en legbordstellingen. Later heeft Anera zich gespecialiseerd in de verkoop, levering en montage van etagevloeren met de bijhorende producten. Anera B.V. is een van de weinige producenten van etagevloeren in Europa met zijn eigen uniek ontworpen bouwsysteem op basis van ons Euro-profiel.

Doordat wij ons gehele product zelf produceren en niet afhankelijk zijn van toeleveranciers kunnen wij u de beste kwaliteit, betrouwbare levertijd en snelle ondersteuning bieden. Om dit mogelijk te maken beschikken wij over een kantoor met goed opgeleide ingenieurs, een constructie werkplaats voor het produceren van de gelaste onderdelen, een walsstraat voor het walsen van onze profielen en een lakstraat voor het coaten van de onderdelen.


Contactgegevens
Kwartelweg 2
4791 RP Klundert
T: 0168-745600
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000