< Terug naar alle leden

KPN XL Eindhoven Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Dit is KPN
Als het netwerk van Nederland werken wij met passie aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al bijna anderhalve eeuw lang.

Nederland digitaliseert in razend tempo. We winkelen online, werken vaker thuis en regelen steeds meer zaken digitaal. Ook bijvoorbeeld zorg en onderwijs. Veilig, betrouwbaar en snel internet wordt daarom steeds belangrijker. KPN wil van Nederland het best verbonden land ter wereld maken.

Wij zetten alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Tegelijkertijd bieden en grijpen we kansen voor een welvarende en schonere wereld dankzij onze duurzame werkwijze.

KPN gelooft in de kracht van verbinding, al bijna anderhalve eeuw lang. In 1881 maakten wij het openbare telefoonnet van Nederland. Op kleine schaal maakte ons land voor het eerst kennis met het wonder van telecommunicatie. Het was de basis voor het wijdvertakte KPN-netwerk van vandaag, dat tot alle uithoeken van het land reikt.

Stuurden we via de telegraaf nog alleen maar ‘piepjes’ door, vandaag de dag gaan er elke seconde omvangrijke informatiestromen door onze kabels, antennes en zendmasten. Telefoongesprekken, maar vooral steeds meer data. Van WhatsApp-berichten tot televisieprogramma’s, van Spotify-muziek tot werkdocumenten. Daar bovenop komen de bits en bytes die worden verstuurd, zonder dat daar een mens aan te pas komt. Slimme meterkasten die zelf de meterstanden doorgeven of vuilniscontainers die melden dat ze vol zitten.

Als je verbonden bent, zijn tijd en locatie geen belemmering meer
We staan er misschien niet altijd bij stil maar al deze technologie heeft grote invloed op ons leven. Met je smartphone sta je in contact met de wereld om je heen. De technologie van KPN stelt je in staat om te doen wat jij leuk of belangrijk vindt. Je favoriete serie kijken wanneer het jou uitkomt en werken waar je wilt. Als je verbonden bent, zijn tijd en locatie geen belemmering meer.

Ook op een meer onzichtbare manier maakt technologie ons leven aangenamer. We maken moderne manieren van werken, onderwijs en zorg mogelijk, op een veilige manier. Slimme toepassingen in de industrie om het energieverbruik te verminderen of in de zorg waardoor de zelfredzaamheid van patiënten en ouderen wordt vergroot. Zo helpen we Nederland verder door het leven duurzamer, veiliger en aangenamer te maken. Ons hoogwaardige en fijnmazige netwerk en onze diversiteit aan diensten, biedt een onuitputtelijke hoeveelheid aan mogelijkheden.

Technologie moet begrijpelijk en eenvoudig zijn. Geen moeite. Geen gedoe. Het moet bovendien betrouwbaar zijn. Met jouw privacy en gegevens moet zorgvuldig worden omgegaan. Thuis, op het werk en onderweg. Om die garantie te kunnen geven, investeren wij voortdurend in ons netwerk en innovatie. Zo helpen wij Nederland vooruit.

Onze ambities
KPN wil de betrouwbare digitale partner zijn voor consumenten en bedrijven in Nederland. Dit doen we door alles uit onze netwerken te halen en onze uitrol van glasvezel en de modernisering van ons mobiele netwerk te versnellen. We gaan voorop in de digitalisering van Nederland en verbinden iedereen via 5G en glasvezel. Door een uitstekende digitale klantervaring, krijgt de klant de beste service. Dat vraagt om een digitale ‘mindset’ en een verdere vereenvoudiging van onze organisatie en processen.

We willen nog meer een geliefd merk zijn en blijven, onder meer door voorop te blijven lopen in duurzaamheid en een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Daarom zijn duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit verankerd in onze strategie, organisatie en de dingen die we doen. Zo stimuleren we innovatie door nieuwe functies mogelijk te maken, bijvoorbeeld in de zorg en het onderwijs.

Sinds 2015 opereren we 100% klimaatneutraal en gebruiken we alleen nog maar groene energie. Ook voor de toekomst leggen we de lat hoog voor onszelf om onze bijdrage aan een betere wereld te vergroten. Zo willen we vanaf 2025 nagenoeg circulair zijn, als één van de eerste grote bedrijven van Nederland.


Contactgegevens
Ekkersrijt 4093
5692 DB Son
T: 0800-0105
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -