< Terug naar alle leden

Seto Logistiek Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

S.E.T.O. Logistics is een logistieke dienstverlener voor de distributie van alle soorten goederen die niet onder ADR vallen. Wij zijn gespecialiseerd in opslag van kleine hoeveelheden tot grote aantallen. Bij ons kunt u ook terecht voor zowel gekoelde als droge producten die wij onder brengen in ons uitgeruste koelhuis. S.E.T.O. Logistics is centraal gelegen aan de Brabantsehoek 8 te Udenhout. Dit ligt aan de N65 Tilburg-Den Bosch en biedt een uitstekende uitvalsbasis richting Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven, Venlo en Maastricht.
Bij S.E.T.O. Logistics staat maatwerk en persoonlijke service voorop.
In 1937 startte Frans Schapendonk uit Udenhout zijn eigen transportbedrijf. De kiem was gelegd voor het bedrijf dat in 1965 werd voortgezet door zoon Henk Schapendonk, onder de naam S.E.T.O. Dat staat voor Schapendonk Expeditie Transport en Opslag. Sinds 1978 ligt de focus op opslag en distributie en heet het bedrijf Logistiek centrum S.E.T.O. B.V. In 2001 ging het familiebedrijf over naar dochter Carola Rokven-Schapendonk onder de naam S.E.T.O. Logistics.
Een logistieke dienstverlener met vele mogelijkheden.
S.E.T.O. Logistics beschikt in Udenhout over een geheel beveiligde, geïsoleerde opslaglocatie van 12.000m2 welke is uitgerust met laad- en losfaciliteiten. De wens van de klant staat voorop: of het nu gaat om grote orders of slechts één pallet. In onze magazijnen worden de voorraden in stellingen geplaats of koud gestapeld, waarbij ook maatwerk mogelijk is.
Alle mutaties worden met computers bijgehouden zodat de klant ieder moment van de dag kan opvragen hoeveel er van bepaalde artikelen op voorraad is. Bij het magazijn in Udenhout kunnen zowel auto's als containers gelost worden. Daarbij maakt het niet uit of het om pallets of stukgoed gaat. Goederen worden gelokaliseerd en krijgen een nummer. Indien gewenst kunnen van deze goederen orders worden verpakt of omgepakt. Wij kunnen uw artikelen ook verzendklaar maken en/of rechtstreeks verzenden.
Bij S.E.T.O. Logistics vindt u de complete logistieke dienstverlening onder één dak. Om dit waar te maken werkt S.E.T.O. Logistics uitsluitend met goed opgeleide medewerksters, in het bezit van alle benodigde papieren.
S.E.T.O. Logistics legt de focus op opslag en distributie. Dankzij een intensieve samenwerking met vertrouwde partners kunnen we ook transport verzorgen: van één pallet tot complete ladingen naar binnen-en buitenland. het verzenden van pakketten is ook voor ons geen probleem.


Contactgegevens
Brabantsehoek 8
5071 NM Udenhout
T: 013-5111674
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1937
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -