< Terug naar alle leden

Weedcontrol Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Het zal u niet ontgaan zijn, de laatste jaren is de markt voor onkruidbestrijding enorm in beweging. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa wordt het gebruik van chemische stoffen steeds strenger.
Wij merken dat veel mensen zoekende zijn naar dé vervanging voor de rugspuit, qua kosten, maar vooral qua snelheid. Onkruidbeheer is niet meer simpelweg een rugspuit in iedere werkbus hebben en eventjes het onkruid weghalen. Het is een vak apart, een specialisme waar ervaring en kennis voor nodig is.

Hiervoor bent u bij Weed Control aan het juiste adres. Niet alleen ontwikkelen en produceren wij machines, onze belangrijkste doelstelling is het opleiden van vakmensen en het overdragen van kennis. Juist de mensen die met de machines moeten werken maken het verschil. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen zorgen wij ervoor dat uw personeel op een goede manier onkruidbeheer kan uitvoeren. Al onze machines zijn ontwikkeld in samenwerking met de eindgebruiker, zij weten als geen ander wat prettig werkt of juist niet.

Weed Control is een origineel Nederlandse organisatie, wij proberen zo dicht mogelijk bij u als klant en eindgebruiker te blijven staan. Alleen op deze manier komen we tot het gewenste eindresultaat.
Heeft u vragen over onkruidbeheer, regels, wetgevingen of andere zaken? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.


Contactgegevens
Energieweg 9-11
5145 NW Waalwijk
T: 0416-540718
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -