< Terug naar alle leden

2Bworking Branche: Bedrijfshuisvesting, Kantoorinrichting

Bedrijfsomschrijving

Wij geloven dat de omgeving je resultaat beïnvloedt.............

De functie van het werken moet worden ondersteund door de uitstraling van de ruimte. Formeel overleg mag natuurlijk in een traditionele ruimte maar creatief brainstormen vraagt om een inspirerende ruimte. Werken in een kantoortuin is ideaal voor overleg, teamsamenwerking en een gezamenlijk gevoel maar je moet je ook kunnen terugtrekken voor serieus 1 op 1 gesprekken en telefonisch overleg waarbij je niet gestoord mag worden door omgevingsgeluiden. De koffie corner en kantine kunnen ook de functie meedragen van kort informeel overleg.

Wij ontwerpen het interieur dat past bij uw kantoor functies.

Wij begrijpen graag hoe een organisatie werkt en waar zij naartoe wil groeien. De wensen van directie, management, afdelingen en de werkzame personen nemen wij graag mee in het plan. Door alle wensen te laten meewegen komen er vaak onverwachte oplossingen die door iedereen gedragen worden. Wij trachten altijd de verwachting te overtreffen door het ontwerpen van een inspirerend geheel.

Wij leveren de inrichting van je kantoor.................................

De plannen moeten natuurlijk omgezet worden tot realisatie. Hierin willen wij de klant zoveel mogelijk ontzorgen en dus bijkomende werkzaamheden uit handen nemen. Wij leveren het kantoormeubilair via eigen dealerschappen maar ook aanverwante producten als vloerbekleding, raambekleding, interieurbouw maatwerk, schilderwerk, signing enz enz.

Maak snel een afspraak voor inspiratie bij jou op kantoor......


Contactgegevens
Casopijnhof 15
4817 MM Breda
T: 076-8865117
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -