Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB maart 2019

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen.


Di 2 Apr 2019

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Regio Business; via ons netwerk van leden kun je met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren.

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. Zonder dat je advertentiekosten aan Google betaalt. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

We kunnen inmiddels meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten:

Donkergroen
Zeer Zout
The DISTRIKT
Vos ’s-Hertogenbosch
Automobielbedrijf Vos Zanddonk
NGU Repair Business
Kasteel Meerwijk
Roy Verstegen infra
MeesMedia
Wijffels Tilburg
GLBA
Coveon Verzuim en Ontslag
De Videomakerij
3B Group
Bustelberg Effectenkantoor
ElkaarOntmoeten.nl
Smarttrips
Transport Van Overveld
Grolsche Bierbrouwerij
De Keyzer Breda
Medientechnik Keuk
Innovation Nation
Vermeulen Bouwbedrijf
Teamforce
Twyfelfontein Coaching & Training
DNP Groep
Ossatec Benelux
Cool Runnings Transport
Noctuam

< Alle nieuwsberichten