< Terug naar alle leden

Smarttrips Branche: Meeting management en horeca, Toerisme

Bedrijfsomschrijving

SmartTrips is een bureau dat innovatieve reizen en zakelijke evenementen organiseert. Wij werken in Nederland en België, maar onze kernactiviteiten zijn geconcentreerd in de regio Eindhoven.

Deze regio is het Europese centrum van innovatieve technologieën. Eindhoven heeft een transformatie doorgemaakt van het stadslaboratorium van Philips naar het ecosysteem van moderne innovaties Brainport. Honderden hightechbedrijven en duizenden onderzoekers van over de hele wereld werken hier. Er zijn platforms voor steun en het versnellen van start-ups en innovatiepraktijken voor bedrijven. De innovatieve sfeer van Eindhoven is uniek en we willen zoveel mogelijk specialisten en ondernemers uit Oost-Europa kennis laten maken met deze unieke ervaring en deze unieke stad.

Hiervoor organiseren wij zakenreizen naar Nederland (Eindhoven) voor zakenlieden en specialisten uit Oost-Europa. Daarnaast organiseren we voor Nederlandse zakenlieden reizen naar Rusland en andere landen van de Sovjet-Unie.

Tijdens dergelijke reizen organiseren we bezoeken naar bedrijven, discussies, forums, conferenties, seminars en workshops. Tevens wij vertellen over het investeringsklimaat in het land en over ondersteuning voor start-ups en ondernemerschap in het algemeen.

Naast zakelijke communicatie en uitwisseling van ervaringen, proberen we ondernemers vertrouwd te maken met de geschiedenis, gebruiken en zakelijke tradities van het land en de regio.

Vaak combineren wij onze zakelijke evenementen met een andere, volledig gescheiden richting, namelijk klassieke muziek. Ook hier ligt onze passie. Voor ons is het een kans om jonge getalenteerde muzikanten te ondersteunen en hen een podium te bieden. Daarom organiseren we kleine concerten en bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om hun zakelijke evenement “in te richten” met de uitvoering van professionele musici.


Contactgegevens
Theerestraat 113
5271VL Sint Michielsgestel
T: 06-54716694
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -