< Terug naar alle leden

Cool Runnings Transport Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Specialist in fijnmazige koel- en vriesdistributie en geconditioneerde koeriersdiensten
The last mile in fresh and frozen. Dat is de belofte en het uitdagende werkgebied van de in 2008 door Tommy Knapen en Emiel van den Akker opgerichte Tilburgse onderneming Cool Runnings Transport BV. De historie van het bedrijf gaat verder terug in de tijd en vindt z’n oorsprong in 1999 bij de oprichting van Kastell Frigo Lines BV.

Nederland en Vlaanderen
Cool Runnings onderscheidt zich in fijnmazige koel- en vriesdistributie. Met ruim 40 medewerkers en ruim 30 voertuigen zijn we dagelijks te vinden in heel Nederland en een groot deel van België (Vlaanderen). Een moderne op- en overslag, uitgebreid wagenpark, professioneel team en uiteraard het ISO 22000:2005 hygiënecertificaat stelt ons in staat de hoogst mogelijke service, flexibiliteit en kwaliteit te bieden. Ook de gunstige locatie ten westen van Tilburg, direct aan de A58, draagt hieraan bij.

Levensmiddelen: groenten & fruit, vlees, vis, brood, delicatessen, etc.
Cool Runnings is volledig gespecialiseerd in geconditioneerd transport van met name levensmiddelen, maar bijvoorbeeld ook agrarische of laborantengoederen. Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit fijnmazige koel- en vriesdistributie. Daarnaast zijn we graag uw partner voor geconditioneerde koeriersdiensten (nationaal en internationaal), opslag/fulfilment en projectvervoer. Ook fungeren we steeds vaker als logistieke hub om capaciteitsuitdagingen van grote projecten van con-collega’s op te vangen.

Specialisatie:
* Koerier
* Koeriersdienst
* Transportbedrijf
* Koeriersbedrijf
* Koeltransport
* Sneltransport
* Geconditioneerd transport
* Koelkoerier
* Vriestransport


Contactgegevens
Den Bulk 10
5126 PW Gilze
T: 013-5435005
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -