< Terug naar alle leden

Grolsche Bierbrouwerij Branche: Industrie, Food

Bedrijfsomschrijving

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP
Grolsch staat bekend om haar 400 jaar Vakmanschap en Meesterschap. Bier brouwen met de beste ingrediënten. Met toewijding, volgens eigen overtuiging en met karakter. Dit betekent keuzes durven maken en doen wat goed voelt. Ook al past dat niet direct bij de norm. Zo was Grolsch het eerste merk in Nederland dat bier in een groene retourfles introduceerde.

2 SOORTEN HOP
Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop. Eentje voor de aangenaam bittere smaak en eentje voor het aroma. Dit resulteert in een uniek, goed gebalanceerd en aangenaam hoppig bier. Om dit bijzondere element van ons bier te bezegelen, hebben we dit verwerkt in ons logo.

GROLSCH SPECIAALBIER
Naast premium pilsner brouwen we bij Grolsch al sinds jaar en dag diverse speciaalbieren. Onze assortiment is groot en groeit elk jaar. We brouwen traditionele bierstijlen zoals Grolsch Herfstbok, Grolsch Lentebok, Grolsch Weizen en Grolsch Kanon, maar ook opkomende bier stijlen zoals Weizen – IPA, Saison en Porter. Elk bier heeft een eigen signatuur, maar de bieren hebben altijd een typisch Grolsch karakter: Vol van smaak en rijk aan ingrediënten.

Onze bieren worden ontwikkeld in de proefbrouwerij. De proefbrouwerij is de plek waar onze Meesterbrouwers experimenteren en innoveren op basis van de overtuiging “Ontdek alles, behoud het goede” ontstaan van generatie op generatie al 400 jaar lang.


Contactgegevens
Brouwerslaan 1
7548 XA Enschede
T: 06-29034140
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1615
Vestigingen: -
Jaaromzet: -