< Terug naar alle leden

ElkaarOntmoeten.nl Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Singletrips voor 50plus
Ben je 50 jaar of ouder en klaar voor een volgende stap? Juist in deze levensfase is er vaak meer ruimte voor een nieuwe liefde, maatje en partner. De kinderen zijn (bijna) de deur uit of wellicht ben je wat minder aan het werk. Geniet van deze extra tijd voor jezelf en alle leuke dingen in het leven!

Juiste klik
ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens ons, wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren we gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden of een kookworkshop in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen. Samen ben je lekker actief bezig; aan gespreksstof geen gebrek! Bij ons draait het ook niet om speeddaten: er is alle tijd en aandacht voor elkaar, zodat een eventuele vonk de ruimte krijgt om over te slaan.

Gezellige mix
Het gezelschap bestaat altijd uit een gezellige mix van actieve 50-plussers. Onze ervaring leert dat er vaak een juiste klik ontstaat tussen mensen van wie de paden eigenlijk niet zo snel zouden kruisen. En zit jouw match er niet bij? Dan is er geen man overboord; je hebt dan een gezellig uitje gehad en inspirerende mensen ontmoet. Vol energie en met een glimlach op je gezicht keer je huiswaarts. We hopen je dan bij een volgende activiteit te mogen begroeten!

Drempelvrees?
We begrijpen dat het best lastig kan zijn om voor de eerste keer een singletrip of activiteit te boeken met - dan nog - volslagen vreemden. Wellicht kunnen we je een beetje geruststellen: je bent niet de enige die deze drempel over moet. Samen ga je het avontuur aan; dat maakt deze gedeelde ervaring juist zo bijzonder. Onze gastheer of gastvrouw stelt iedereen op zijn of haar gemak en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Ervaringen delen
Ervaringen zijn vaak het mooist wanneer je deze kan delen. Gelijkgestemde leeftijdgenoten ontmoeten is alleen niet altijd even eenvoudig. EkaarOntmoeten.nl helpt je hierbij.


Contactgegevens
De Bleken 7
5245 NJ Rosmalen
T: 06-53903334
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -