< Terug naar alle leden

Roy Verstegen infra Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Wij, Roy Verstegen B.V. zijn een middelgroot bedrijf actief in de infrasector. Werkzaam in alle lagen van de markt: particulieren, bedrijven & overheden. We zijn gespecialiseerd in grondwerk, bestratingen en rioleringen. Daarnaast hebben we een eigen engineeringsafdeling waar ontworpen, getekend en ontwikkeld wordt. Door de voordelen van een platte organisatiestructuur, een jonge groep zeer vakbekwame medewerkers en het totaalplaatje van ontwerp tot nazorg aan te bieden onderscheidt Roy Verstegen B.V. zich van andere bedrijven.
Naast gebruikelijke certificaten als VCA & ISO is Roy Verstegen B.V. ook SEB gecertificeerd, een kwaliteitskeurmerk voor de infrabranche!

Roy Verstegen B.V. werkt we met een vaste kern van zo’n 40 vakbekwame medewerkers. Een groot deel van onze orderportefeuille bestaat uit werkzaamheden voor gemeentes, overheidsinstanties, projectontwikkelaars, etc.
Het hoofddoel van onze werkzaamheden is altijd: kwaliteit leveren. Naast het leveren van kwaliteit zorgen we, door afspraken na te komen en de opdrachtgever ontzorgen dat opdrachtgevers een prettige samenwerking ervaren. Door deze werkwijze bouwen we graag langdurige relaties op met onze opdrachtgevers


Contactgegevens
Bedrijfsstraat 26
5391 LR Nuland
T: 06-54728288
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000