< Terug naar alle leden

Vermeulen Bouwbedrijf Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Bouwbedrijf Vermeulen Gilze-Rijen is een middelgrote bouwonderneming welke actief is in utiliteitsbouw, woningbouw, onderhoud en renovatie. Met een bouwteam van 35 ervaren en professionele medewerkers in combinatie met een in 85 jaar ontwikkelde vakkennis is Bouwbedrijf Vermeulen in staat grote bouwprojecten zelfstandig uit te voeren.

Naast het uitvoeren van professionele bouwwerkzaamheden is Bouwbedrijf Vermeulen gespecialiseerd in het managen van bouwprojecten van idee tot oplevering. Klanten worden volledig ontzorgt door persoonlijke begeleiding van onze specialisten met als doel het project naar de wensen van de klant op te leveren.

Ook projectontwikkeling is ons niet onbekend: Projecten tot 18 woningen zijn in eigen huis met succes ontwikkeld en gerealiseerd. Aan Bouwbedrijf Vermeulen heeft u daarom een ervaren en betrouwbare partner als het gaat om het ontwikkelen en bouwen van een project naar uw wensen.

Of het gaat om het uitvoeren van een particuliere klus of het ontwikkelen, realiseren en begeleiden van een nieuwbouwproject met 40 woningen, kwaliteit staat bij Bouwbedrijf Vermeulen altijd centraal. Een vaste klantenkring binnen woningbouwverenigingen, scholen en zorginstellingen, welke jaarlijks voor meer dan 50% van de omzet zorgt, bewijst dit.


Contactgegevens
Europalaan 16
5121 DJ Rijen
T: 0161-227772
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1924
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -