< Terug naar alle leden

DNP Groep Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?
Het bedenken, uitgeven en vermarkten van cadeaubonnen en cadeaukaarten, dat is waar DNP al sinds 2002 goed in is. Ons credo: 1 + 1 = 3. De waarde van onze producten is namelijk drieledig. Voor acceptanten zijn onze bonnen en kaarten een perfect middel om nieuwe klanten te werven en voor de consument is het een plezierig geschenk dat optimale keuzevrijheid biedt. Voor bedrijven zijn onze producten een attent gebaar naar relaties en werknemers, maar uiteraard ook een efficiënt middel om de verkoop van eigen producten te stimuleren.

Onze producten worden verkocht via duizenden fysieke verkooppunten, waaronder Primera, Jumbo, Plus Supermarkten, AKO, Dixons en Spar. Daarnaast worden de DNP cadeaubonnen en cadeaukaarten actief verkocht in het B2B kanaal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Een goed relatiegeschenk, personeelsgeschenk of incentive doet wonderen, daarvan hoeven we u niet te overtuigen! Maar het lijkt een onmogelijke opgave om het iedereen, man én vrouw, jong én oud, naar de zin te maken. Want hoe kiest u iets origineels wat bovendien écht in de smaak valt?
Wij hebben de oplossing… Verwen uw relaties en medewerkers met de veelzijdige producten van DNP Groep. Onze trendy vormgegeven cadeaukaarten en cadeaubonnen zijn inwisselbaar bij duizenden acceptanten met een eindeloze hoeveelheid producten en diensten.

Speciaal voor de B2B markt heeft DNP in 2012 The Ultimate Giftbox ontwikkeld, een luxe geschenkbox met daarin een selectie van prachtige cadeaukaarten waaruit de ontvanger zelf een keuze kan maken. Deze giftbox kan in hoge mate gepersonaliseerd worden in de look&feel van uw bedrijf en/of product(en).
Er zijn diverse mogelijkheden waarop onze kaarten, giftboxen en bonnen kunnen worden ingezet. Bijvoorbeeld als:
• Relatiegeschenk
• On-Pack Promotion
• Kerstgeschenk
• Incentive bij één van uw producten
• Kortingsactie
• (kerst)geschenk voor uw medewerkers


Contactgegevens
Grotestraat 138A
5141 HC Waalwijk
T: 0416-750220
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -