< Terug naar alle leden

BASED on your future Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Samen werken aan de digitale toekomst
Wij bieden ondersteuning bij uiteenlopende digitale vraagstukken binnen de sectoren bouw, vastgoed en infra. Van strategisch advies en implementatie tot data- en assetmanagement.

Wie zijn wij?
Based bestaat uit een club enthousiaste professionals met jarenlange kennis van en ervaring in BIM, Linked Data, Assetmanagement en meer.

Gedreven door technologie, maar handelend vanuit de overtuiging dat digitalisatie meer is dan dat. Juist daarom focussen wij ons ook op de strategische, procesmatige en menselijke kant van jouw organisatie. We redeneren niet vanuit tools en functionaliteit, maar vanuit implementatie, proces en meerwaarde.

Wat we doen?
Bij Based werken we samen aan jouw digitale toekomst. Dit doen wij aan de hand van onze drie pijlers: datastrategie, innovatief informatie management & digitaal assetmanagement. Omdat wij geloven dat dit de sleutel tot succes is.

De wereld om ons heen is continu in verandering. Ook in de bouw-, vastgoed- en infrasector volgen nieuwe (technologische) trends en ontwikkelingen zich zo snel op dat het bijna niet meer bij te houden is. Als organisatie weet je soms niet meer welke informatie actueel is en waar (en) welke data en producten voorhanden zijn. Je bent veel tijd kwijt met zoeken naar de juiste gegevens, producten functioneren niet meer naar behoren en het overzicht is ver te zoeken. Herkenbaar?

Wij geloven dat digitalisatie de sleutel is tot succes. Door jouw organisatie het digitaal werken te laten omarmen en nieuwe technologieën op de juiste wijze in te zetten, ben je wendbaar richting de toekomst.

ONZE DIENSTEN
- In 3 stappen toekomstbestendig

Wij brengen jouw organisatie in 3 logische stappen naar een verbeterde digitale toekomst, met een gedegen datastrategie, innovatief informatie management en slimme oplossingen voor digitaal assetmanagement. Dit doen we zoals we zijn: vanuit een onafhankelijke positie, praktisch & pragmatisch. Met een no nonsense mentaliteit, persoonlijke benadering en altijd een eerlijke en transparante manier van communiceren.

We streven ernaar onze klanten vooruit te helpen, nu en in de toekomst. Daarom begeleiden en ondersteunen we bij het uitzetten van een toekomstbestendig plan. Met (strategisch) advies, praktische tools en doelgerichte implementatie. Hierbij staan we naast jou, want alleen samen komen we verder. Daarna zetten wij een stap áchteruit en is het aan jou om het verschil te maken.

Datastrategie:
Om mee te kunnen met de ontwikkelingen nu en in de toekomst, is digitalisatie van jouw organisatie een musthave op je strategische agenda. Waarde creëren met data. Bij Based denken we met je mee over jouw datastrategie.

Innovatief informatie management:
Wanneer je aan de slag gaat met (Bouw) Informatie Management, begint het eigenlijk pas. Want hoe start je? Wat is er allemaal voor nodig? Hoe haal je maximaal rendement? Based helpt je met al jouw vragen.

Digitaal assetmanagement:
Data- & object gebaseerd werken, wij doen niet anders. We bieden dan ook een strategische aanpak en slimme oplossingen voor digitaal assetmanagement.

Digitalisatie = meerwaarde
Based werkt voor organisaties die ervan overtuigd zijn dat digitalisatie bijdraagt aan een succesvolle toekomst. Organisaties die hun klantwaarde willen vergroten en daarbij niet terugdeinzen voor strategische, procesmatige, technische én persoonlijke uitdagingen.

Ben jij klaar voor de next step?
Is jouw organisatie klaar voor een digitale toekomst? Take the next step met Based. Wij gaan graag met je om de tafel.


Contactgegevens
Piushaven 3 -01
5017 AN Tilburg
T: 013-2600011
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000