< Terug naar alle leden

BASED | BIM management & consultancy Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Mijn ambitie is:
Een brug te slaan tussen bouw- en facility management. Met betere communicatie tussen bouw- en exploitatieteams kunnen we onze gebouwen namelijk niet alleen duurzaam ontwerpen en bouwen, maar ook daadwerkelijk duurzaam gebruiken!

Mijn core business is:
Het adviseren en ondersteunen van multidisciplinaire teams en de implementatie van de geschikte BIM werkmethodiek voor bedrijven binnen de bouw- en vastgoedsector. Ik help mijn klanten bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het managen van gebouwinformatie. Door middel van een Bouw Informatie Model (BIM) kan deze informatie gestructureerd en gebruikt worden door bouwteams, gebouweigenaren en facility managers. Een waardevolle database waarmee kosten bespaard kunnen worden.

Dit heb ik te bieden:
Vernieuwende ideeën en een transparante werkwijze. Door mijn brede bouwkundige kennis en mijn ervaring in samenwerken met nationale en internationale teams, kan ik als volwaardige gesprekspartner optreden voor alle lagen binnen de organisatie. Samen met mijn klanten zoek ik naar de beste oplossing voor hun specifieke bedrijfsproces en het verhogen van hun klantwaarde.


Contactgegevens
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
T: 06-55191237
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000