< Terug naar alle leden

GMMCK Communicatieadvies Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

GMMCK is een creatief communicatie-adviesbureau, gevestigd in het midden van Nederland. Wij hebben onze eigen nuchtere kijk op (marketing)communicatie, vormgeving en tekst. Onze pijlers zijn concept, creatie en realisatie. Geen ‘ja en amen’-beleid: maar een kritische blik naar onszelf en zo nodig naar onze opdrachtgevers. Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Afspraken maken en deze nakomen, daar staan wij voor. Goed werk leveren en samen streven naar succes!

In GMMCK vindt u een partner die vrijwel alles op het gebied van online en offline (marketing, drukwerk, persberichten, etc.) communicatie voor u kan verzorgen. Wij beschikken over een breed netwerk professionals, vormgevers, online specialisten, animators en fotografen. Dankzij dit netwerk kunnen wij de voortgang van onze werkzaamheden ook waarborgen tijdens vakanties en/of bij eventuele onverhoopte uitval.

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met GMMCK gaan veel organisaties op een andere manier naar reclame, marketing, interne communicatie en marketingcommunicatie kijken. Effectieve uitingen zijn creatief, opvallend, gedenkwaardig, duidelijk en informatief. Wij denken graag buiten kaders, volgen de laatste trends en ontwikkelingen en helpen u graag op weg.

Communicatie verandert!


Contactgegevens
De Linie 22
4208 DE Gorinchem
T: 06-57895937
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000