Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB februari 2019

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen.


Wo 6 Mrt 2019

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Regio Business; via ons netwerk van leden kun je met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren.

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. Zonder dat je advertentiekosten aan Google betaalt. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

We kunnen inmiddels meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten:

Opleidingsbedrijf IW Brabant – Zeeland
eCoachPro
Annabel
SPANdesign
Rugee Automotive
Foodtastic
Willy Naessens Nederland
CSS Schoonmaakdiensten
Vitron
SintLucasNXT
Elektravon
VM Fijnmetaal
Anasha
Rijken Gerechtsdeurwaarders
Pellikaan Bouwbedrijf
GEOInvest
Excel
Intertrade-People
Hypnobalance
DPeople
Sabine Wamelink
Van Dal Houthandel
D2M Rosmalen
Smashing Colors
Dennis Adriaansen |Websites, SEO en Marketing
National Drivers
GMMCK Communicatieadvies
AVG Adviesbureau

< Alle nieuwsberichten