< Terug naar alle leden

Hypnobalance Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

Je bent hier waarschijnlijk aanbeland omdat je je deze periode niet goed in balans, onrustig of angstig voelt. Je wilt door blijven gaan maar je merkt dat dit steeds lastiger wordt.

Je zoekt een manier hieruit te komen. Deskundige hulp, iemand met ervaring die luistert en die je daadwerkelijk kan en wil helpen. Die niet alleen maar met je praat maar over methoden en technieken beschikt waarbij jij jezelf met een kort traject snel weer de goede kant op voelt gaan.

De aanpak van Hypnobalance, de praktijk van Johan de Jong, sluit hier nauw op aan. Praktisch en doelgericht. We gaan zo snel als jij kunt en het voor jou goed voelt. De oorzaken worden aangepakt en losgelaten met als doel dat jij je weer vrij voelt, van het leven kunt genieten en de regie weer in eigen handen hebt.

Lees rustig de website door. Heb je nog vragen beantwoord ik die graag. Laat een boodschap achter op de voicemail en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. Tel. 073-7113310. Dat geldt ook voor het maken van een afspraak voor eerste gesprek.

Alvast bedankt voor het vertrouwen,

Johan de Jong


Contactgegevens
Onderwijsboulevard 126
5223 DH Den Bosch
T: 073-7113310
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -