< Terug naar alle leden

National Drivers Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

In 1996 begonnen wij als klein team met het verhuren van onszelf en andere studerenden als studentchauffeurs voor particulieren en bedrijven. Dit met succes want anno 2018 geloven wij nog steeds in de kracht en toegevoegde waarde van een privéchauffeur, welke u veilig en ontspannen naar uw bestemming brengt. Dit kan zijn voor een diner, voor een zakelijke afspraak, een huwelijk of een reis naar één van de (Internationale) luchthavens.

Door onze persoonlijke betrokkenheid bij zowel de opdrachtgever als ook onze chauffeurs hebben we een team kunnen vormen waarbij klant en uitvoerende chauffeur soms al jaren een samenwerking hebben. Wij kénnen onze klanten ook en zorgen altijd voor dat extra persoonlijke contact.

Naast de reguliere chauffeursdiensten leveren wij ook chauffeurs om uw voertuig van of naar uw (Europese) vakantiebestemming te rijden en hebben wij een poule aan valet-parkers beschikbaar welke u bij uw evenement kunnen assisteren. Daarnaast werken diverse autobedrijven en leasemaatschappijen met ons samen om hun wagenpark op plaats van bestemming te krijgen danwel te laten ophalen.


Contactgegevens
Kampdijklaan 15
5263 CG Vught
T: 06-41111500
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -