< Terug naar alle leden

AVG Adviesbureau Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

AVG Adviesbureau - Uw specialist voor AVG ondersteuning en begeleiding.

Het AVG Adviesbureau is uw partner voor de ondersteuning en begeleiding in het kader van de nieuwe AVG. Onze 100% onafhankelijke experts zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie in overeenstemming komt met AVG. Wij zijn onafhankelijk, omdat wij geen leverancier zijn van bijproducten zoals software, IT security oplossingen, data e.d. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie AVG in uw voordeel kunt gebruiken en dit ook uit kunt dragen naar uw klanten. AVG Adviesbureau opereert landelijk.

Ons doel is om u en uw medewerkers te ontzorgen als het gaat om het voldoen aan de AVG. Iedereen moet zich namelijk kunnen concentreren op de dagelijkse werkzaamheden. Dit ontzorgen doen wij door te starten met een AVG nulmeting, waarna een plan van aanpak gemaakt kan worden en de daadwerkelijke implementatie hiervan. Wij gaan uit van een samenwerkende aanpak, waarbij wij de processen rondom veilig datamanagement binnen en buiten uw bedrijf of organisatie optimaliseren. Bovendien besteden wij uitgebreid aandacht aan een natuurlijke bewustwording bij uw medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bovenaan in onze dienstverlening. Onze aanpak is pragmatisch en toegankelijk. Onze taal duidelijk en concreet. Het uitgangspunt is een passie voor mens, organisatie en proces. Voor ieder bedrijf of organisatie die bescherming van persoonsgegevens hoog op de agenda heeft staan, zijn wij de aangewezen AVG experts. Doordat een jurist onderdeel uitmaakt van ons team, kunnen wij u een volledig AVG advies leveren.


Contactgegevens
Melickstraat 69
5045 KZ Tilburg
T: 06-52732256
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -