< Terug naar alle leden

Rijken Gerechtsdeurwaarders Branche: Zakelijke dienstverlening, Deurwaarderskantoor

Bedrijfsomschrijving

Met een open werkwijze, jarenlange ervaring en expertise staan wij schuldeisers bij om betalingen af te dwingen. Ons kantoor heeft tientallen jaren kennis en ervaring en met onze zes beëdigd (toegevoegd-)gerechtsdeurwaarders en 25 medewerkers staan wij klaar voor onze opdrachtgevers in Nederland en ook daarbuiten.

Ook incassobureaus en advocatenkantoren hebben baat bij de gecombineerde expertise van de openbaar ambtenaar en zelfstandig ondernemer. Rijken Gerechtsdeurwaarders mag dan ook met recht een veelzijdig kantoor genoemd worden.

- Pre-incasso fase
In deze fase proberen wij op minnelijke wijze uw vordering te incasseren. Nu nog kunnen wij veel schade in de relatie voorkomen.
- Incassofase
Wij sommeren uw debiteur zowel schriftelijk als telefonisch. Door snel en doortastend te handelen zorgen wij voor beter betalende klanten.
- Gerechtelijke fase
Geduld op? Wij dagvaarden uw debiteur. Onze juristen assisteren en adviseren tijdens het hele traject. U hoeft dus geen advocaat in te schakelen.
- Executiefase
Wij doen er alles aan om de executiefase te voorkomen. Maar wat moet, dat moet. U heeft recht op uw geld. In deze fase worden beslagen gelegd.

EXPERTISE: Vijftig jaar ervaring
Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau heeft meer dan 50 jaar ervaring met het succesvol incasseren van alle soorten vorderingen. Wij hebben vooral veel ervaring met incasseren bij soms zeer onwillige debiteuren. Hierdoor, en door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak, kunnen wij vaak incasseren terwijl andere bedrijven u zullen adviseren de vordering af te boeken. Reken maar dat dát onze eer te na is!

- Debiteurenbeheer
Betalen van facturen binnen de gestelde termijn blijkt regelmatig een probleem. Bewust, uit nonchalance, onmacht of gewoonte. U wilt wanbetalers dwingen te betalen. Dat is vaak een intensief en tijdrovend karwei.

- Oplossingsgericht
Het herkennen van alle mogelijke problemen is noodzakelijk om goed om te kunnen gaan met uw debiteuren. Iedere zaak is anders en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Ons kantoor adviseert en handelt oplossingsgericht. Door ervaring als zelfstandig ondernemer en expertise als openbaar ambtenaar gaan wij gericht en efficiënt met de situatie om.

- Persoonlijke benadering
Specifiek in onze incasso-benadering is dat wij uw debiteuren vooraleerst zien als een klant en als mens. Dat biedt de meest kansrijke uitgangspositie. Zo’n gerichte, en vooral persoonlijke, benadering blijkt in de praktijk bijzonder succesvol. Genuanceerd waar mogelijk, gedecideerd wanneer nodig. Dan blijken juridische vervolgstappen vaak niet eens meer nodig. Uw relatie raakt niet (zwaar) beschadigd en blijft vaak klant.

- Toch een procedure?
Soms is een gerechtelijke procedure noodzakelijk. De juridische uitvoer ligt in onze handen, maar door al in een vroeg stadium van het incassotraject betrokken te zijn, boekt u het beste resultaat. Hierdoor kunnen wij ons bijvoorbeeld verdiepen in de eigendomsverhoudingen of de situatie van de schuldenaar.


Contactgegevens
Oranje Nassaulaan 1
5211 AR Den Bosch
T: 073-6918181
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1972
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -