Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB januari 2019

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen.


Vr 1 Feb 2019

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Regio Business; via ons netwerk van leden kun je met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren.

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. Zonder dat je advertentiekosten aan Google betaalt. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

We kunnen inmiddels meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten:

AcconAVM
Rijken Gerechtsdeurwaarders
Provincie Noord-Brabant
RedView BI
Via Milia
Heating Solutions International
Rofianda
Brabant Event Bureau
Fontys Centre of Expertise
World Wide Automation
Inmotus
Gain Automation Technology
M.J. van Riel
E-Quest
Marinus Spierings Gereedschapmakerij (MSG)
NOVO Advocaten
RAET & DAET
GiftDelight
Kruid of zo
Bouwbedrijf Van Gijsel
ROC West-Brabant
Duidelijk Kim
Pactor Sales & Business Development
Corinor
Van Zundert
Leonardus Interieurarchitect

< Alle nieuwsberichten