< Terug naar alle leden

Corinor Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, dit vraagt om meer en andere vaardigheden van organisaties en ons als mens. Onze aanpak zorgt voor ontwikkeling en groei van mensen en organisaties waardoor zij het beste uit zichzelf weten te halen met een duurzaam en blijvend resultaat in een continu veranderende omgeving.

Toekomstbestendige bedrijven:
Voor organisaties in transitie focussen wij op slimmer werken en innovatief organiseren. Met onze specialisatie in ontwerp, inrichting en exploitatie van bedrijfsacademies, het ontwikkelen van effectief leiderschap en succesvolle bedrijfstransformatie, zijn we al 19 jaar toonaangevend en hebben we bijna 500 bedrijven begeleid in hun groei. Wij werken vanuit de mens als sleutel voor transitie.

Duurzame inzetbaarheid:
Wij helpen organisaties het potentieel van mensen en teams te ontdekken met als resultaat: betrokken medewerkers en minder verzuim. Dit leidt tot meer productiviteit en gemotiveerd personeel. Met onze unieke aanpak garanderen wij een duurzaam resultaat.

Persoonlijke ontwikkeling:
Wij focussen ons op het ontdekken van jouw onbenut potentieel. Met onze vakkundigheid geven we jou de tools en handvaten om jouw onbenutte potentieel volledig te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je met minder inspanning meer voor elkaar krijgt en daardoor uitblinkt in je eigen kracht. Onze aanpak heeft een wetenschappelijk bewezen effect,

Onderwijsvernieuwing:
De maatschappij zit in een stroomversnelling en vraagt om nieuwe vaardigheden van de mens. Als school of als docent heb jij de verantwoordelijkheid om jouw leerlingen klaar te stomen voor alle toekomstige uitdagingen die zij op hun pad krijgen. Wij leren jou hoe je jezelf kunt inzetten als instrument om jezelf en de leerling door te laten ontwikkelen in de wereld van morgen kijkend vanuit de unieke kracht van jezelf en de leerling.

Specialismen
Cultuurverandering, Persoonlijke leiderschap, Coachopleidingen, Trainingen, Minder verzuim, Gemotiveerd personeel, Onbenut potentieel, Meer productiviteit, Persoonlijke groei, Onderwijsvernieuwing, Verandermanagement, Teamontwikkeling, Organisatie professionalisering, Management coaching, Implementatie zelfsturende teams, Faalkostenreductie, Groeistrategie, Ontwikkeling van creatief vermogen en innovatie en Minder stress.


Contactgegevens
Baronielaan 301
4835 JN Breda
T: 076-5031170
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -