< Terug naar alle leden

Checkdone IT Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Checkdone IT B.V. “Your trusted partner in ICT Security”

Heeft u computers, laptops, Tablets, smartphones, bedrijfsnetwerk, bestanden die u uitwisselt, printers, wifi, programma’s die gebruik maken van internet of ergens op het internet staan? Zou u willen weten wie er gebruik van maken? Wat ze doen met uw gegevens en bedrijfsinformatie? Of hackers actief zijn? En natuurlijk dat willen kunnen bepalen?

Met ervaren IT Securityspecialisten kan CHECKDONE IT u helpen met IT- en Automatiseringsvraagstukken waarbij de softwarematige beveiliging, bedrijf continuïteit en beschikbaarheid van medewerkers en data van belang zijn.

Door uw IT-omgeving te testen, vervolgens het adviseren rondom mogelijkheden, support in de migratie stellen wij uw IT-omgeving veilig voor de toekomst. En u krijgt daarvoor een beter web-, netwerk- en e-mailbeveiliging, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de gebruiksvriendelijkheid voor alle gebruikers. Tegelijkertijd zijn onze oplossingen op uw toekomst voorbereid en dus schaalbaar.

Onze specialisme heeft altijd te maken met welk beleid de ondernemer voorstaat als het gaat om goede beveiliging aanbrengen op hun IT-omgeving. Belangrijk om te weten is dat onze oplossingen geen impact hebben op uw huidige IT-omgeving. Met bijvoorbeeld onze authenticatie oplossingen verleent u zelfs uw externe Office 365 systeembeheerder rechten of beperkte rechten om in te kunnen loggen op uw IT-omgeving of een gedeelte daarvan. Immers de zorgplicht voor het veiligstellen van persoonsgegevens zijn wettelijk vastgelegd en zijn voor de risico van de ondernemer.

Graag wil ik u verwijzen naar onze website: https://www.checkdone-it.com voor meer informatie, of mail ons via info@checkdone-it.com. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking op +31 651 522 954.


Contactgegevens
Mars 17
5482 SN Schijndel
T: 06-51522954
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -