< Terug naar alle leden

Checkdone IT Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Checkdone IT B.V. “Your trusted partner in IT Security”

Heeft u computers, laptops, Tablets, smartphones, bedrijfsnetwerk, bestanden die u uitwisselt, programma’s die gebruik maken van internet of ergens op het internet staan? Zou u willen weten wie er gebruik van maken? Wat ze doen met uw gegevens of bedrijfsinformatie? Of hackers actief zijn? Of zou u ook wel eens willen begrijpen wat IT Security of een goede Cyber Defense State inhoud?

De ervaren IT Security specialisten van CHECKDONE IT kunnen u helpen met IT- en Automatiseringsvraagstukken waarbij de softwarematige beveiliging, bedrijf continuïteit en beschikbaarheid van medewerkers en data van belang zijn.

Door uw huidige IT-omgeving te bekijken en eventueel te testen, vervolgens het adviseren rondom mogelijkheden, support in de migratie, stellen wij uw IT-omgeving veilig voor de toekomst. U krijgt daarvoor een beter web-, netwerk- en e-mailbeveiliging, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de gebruiksvriendelijkheid voor alle gebruikers. Tegelijkertijd zijn onze oplossingen op uw toekomst voorbereid en dus schaalbaar.

Wij verkopen graag natuurlijk, maar geven u wel alle handvatten om te begrijpen waarom iets nodig is, en laten het u ook even testen zodat u zeker weet dat de juiste keuze gaat maken.

Graag wil ik u verwijzen naar onze website: https://www.checkdone-it.com voor meer informatie, of mail ons via info@checkdone-it.com. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking op +31 73 549 5958.


Contactgegevens
Mars 17
5482 SN Schijndel
T: +31 73 549 5958
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -


Checkdone IT intro