< Terug naar alle leden

Rofianda Light Solutions Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

Rofianda, al meer dan 15 jaar een begrip in de lichtmarkt.

“Welke invloed heeft verlichting op de mens, als de invloed van verlichting op een plant zo groot is?”

Vanuit deze vraag van een professor van de universiteit Utrecht is Rofianda voortgekomen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de verlichtingspartner van vele bedrijven.

Zorgen voor een gezond en duurzaam lichtklimaat voor de huidige generatie en daarbij de voetprint verminderen voor de volgende generaties. Dit door het ontwikkelen van verlichting en het delen van kennis met de markt.

Ontdek professionele oplossingen met licht:

“Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt!”

Wij onderscheiden ons door kennis om te zetten in praktische, haalbare oplossingen. Dit doen wij door elk project individueel te benaderen, waardoor je voor elk verlichtingsvraagstuk een passende oplossing krijgt.
Met onze oplossingen en de mogelijkheden welke wij daarin hebben, kunnen wij een antwoord bieden op vrijwel elk verlichtingsvraagstuk.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en toepassen van verlichting, in de meest uiteenlopende omstandigheden, weten wij als geen ander welke aandachtspunten verlichting nodig heeft. Veiligheid, gebruiksgemak en eenvoud zijn hierin altijd onze uitgangspunten geweest. Oplossingen ontwikkeld op basis van praktijksituaties, waardoor voor elke omgeving passende verlichting te bieden is.

Wij voelen ons thuis in uitdagende omgevingen waar licht meer is dan enkel een lamp. Omgevingen waar stof, vocht of specifieke eisen aanwezig zijn; dat zijn de omstandigheden waarin wij uitblinken. Onze kennis, maar ook onze producten hebben zich bewezen bij klanten zoals FujiFilm, Ahoy, RAI, Schiphol, IFF, VDL Nedcar, Laura Metaal, Unilin, Jardin, Koraalbaden Center Parcs, Prezero, Martens Groep, Allplants, Florius en vele andere.

Heb je een minder specifieke vraag, maar wel behoefte aan een deskundig en eerlijk advies dan helpen wij je natuurlijk ook. Onze verlichting wordt bijvoorbeeld ook veelvuldig
toegepast in autowasstraten, scholen en de gezondheidszorg.

Horti - Toekomst bestendig kweken mét oog voor het klimaat, zonder concessies te doen aan kwaliteit, uniformiteit en continuïteit; met vol zonlicht spectrum led is dit mogelijk.

Agrarisch - Een optimaal stalklimaat waarbij de dieren zich prettig voelen is van belang om het welzijn en de gezondheid van de dieren te waarborgen. Verlichting draagt hieraan bij én zorgt dat er een beter overzicht op de dieren is.

Utiliteitsbouw - Verlichting dient de bedrijfsvoering op een subtiele manier te versterken. Zowel jou als de medewerkers mag het niet opvallen wanneer de verlichting ingeschakeld is. Dit resultaat wordt bereikt door samen te werken met een toegewijde specialist.

COMPLETE ONTZORGING VAN A TOT Z
Wij bieden service; dit houdt in dat wij je gedurende het gehele traject begeleiden. Dit doen wij door uitvoerig met je te bespreken welke wensen en aandachtspunten de verlichting heeft. Daarnaast nemen wij jouw processen onder de aandacht, dit om te bepalen op welke manier wij de verlichting nóg verder kunnen optimaliseren.

Aan de hand van alle informatie stellen wij een lichtplan op. Dit plan kan meerdere opties bevatten en wordt specifiek voor je opgesteld. Samen met jou bekijken we welke optie het beste bij jouw bedrijf past.

De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, zodat je weet met wie je te maken hebt. Dit zorgt voor vlotte communicatie, waardoor jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

Onze producten worden volgens eigen specificaties ontwikkeld of worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Je kunt er altijd vanuit gaan dat je een product krijgt dat voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Kennismaken met onze uiteenlopende oplossingen? Neem dan contact met ons op.
Graag kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw verlichtingsvraagstuk.


Contactgegevens
Herastraat 43 07
5047 TX Tilburg
T: 013-8500964
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000