< Terug naar alle leden

Rofianda Light Solutions Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

“welke invloed heeft verlichting op de mens, als de invloed van verlichting op een plant zo groot is?”

Rofianda is voortgekomen vanuit deze vraag van een professor van universiteit Utrecht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot verlichtingspartner van vele bedrijven.

Wij onderscheiden ons door kennis om te zetten in praktisch haalbare oplossingen. Dit doen wij door elk project individueel te benaderen, waardoor je voor elk verlichtingsvraagstuk een passende oplossing krijgt.

Onze kennis blijft up-to-date doordat Ronald Gronsveld zitting heeft in het Kernteam indoor van de NSVV en de LTO-Noord ondersteund met het lichtconvenant. Daarnaast is Ronald 5 jaar lid is geweest van de NEN-commissie verlichting. Daarnaast blijven wij leren dankzij het contact met onze relaties en de ervaringen die wij opdoen.

De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, zodat je weet met wie je te maken hebt. Dit zorgt voor vlotte communicatie, waardoor jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

MISSIE
Zorgen voor een gezond en duurzaam lichtklimaat voor de huidige generatie en daarbij de voetprint verminderen voor de volgende generaties. Dit door het ontwikkelen van verlichting en het delen van kennis met de markt.

Ontdek professionele oplossingen met licht: “Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt!”

Horti - Een optimalisering van het klimaat zorgt voor een betere productie.
Agrarisch - Creëren van een optimaal stalklimaat voor je dieren en jezelf met behulp van verlichting.
Utiliteitsbouw - Haal het maximale uit jouw mensen door met verlichting een prettige en veilige werkomgeving te creëren.

COMPLETE ONTZORGING VAN A TOT Z
Wij bieden service; dit houdt in dat wij je gedurende het gehele traject begeleiden. Dit doen wij door uitvoerig met je te bespreken welke wensen en aandachtspunten de verlichting heeft. Daarnaast nemen wij jouw processen onder de aandacht, dit om te bepalen op welke manier wij de verlichting nóg verder kunnen optimaliseren.

Aan de hand van de informatie welke wij hebben vergaard stellen wij een lichtplan op. Dit plan kan meerdere opties bevatten en wordt specifiek voor je opgesteld. Samen met jou bekijken we welke optie het beste bij jouw bedrijf past.

Tijdens de uitvoering blijven wij bij je in beeld. Je kunt je eigen installateur de verlichting laten installeren of indien gewenst kunnen wij ook een installateur voor je inschakelen. Wij bekijken samen met de installateur op welke manier wij de installatie op de meest eenvoudige manier kunnen uitvoeren, waarbij je totaal ontzorgt wordt.

Na afronding van de installatie bekijken we samen met je of alles naar wens is en of er nog eventuele aanpassingen gedaan moeten worden. Natuurlijk blijven wij ook na oplevering beschikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen.

Benieuwd? Laat ons je verassen.


Contactgegevens
Herastraat 43 07
5047 TX Tilburg
T: 013-8500964
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000