Thema: Elektrotechniek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Doorenbosch Elektrotechniek: Liever een gestage groei dan een onstuimige

Mei-Juni 2016

Doorenbosch Elektrotechniek houdt zich sinds 1992 onder meer bezig met het dagelijks onderhoud en vervangen van schakelmateriaal. Maar van een technisch uitdagend project zoals het installeren van een grote noodaggregaat voor een farmaceutisch bedrijf, gaat het hart van eigenaar André Doorenbosch nog sneller kloppen. ‘Het kan ons niet complex genoeg zijn. Ook draaien we onze hand niet om voor bijvoorbeeld een grootschalig nieuwbouwproject als de Cavalier in ’s-Hertogenbosch of het aanleggen van de baanverlichting en domotica van tennisvereniging De Pettelaer.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Vivian Timmers

Jan-Febr 2017

Begin dit jaar besloot Vivian Timmers het failliete familiebedrijf over te nemen. Geen geringe verantwoordelijkheid als je nog geen dertig bent. Maar de heldere visie en duidelijke missie die ze voor ogen had, werpen sneller dan verwacht vruchten af.

Lees verder
Thumbnail

GTV: Iedereen kan het

Jan-Febr 2019

Het vinden van voldoende geschoold personeel is voor ieder technisch bedrijf een grote uitdaging, ook voor GTV. Het Bossche bedrijf besteedt daarom veel aandacht aan automatisering, een efficiënte planning én aan een slimme inzet van anders geschoolde mensen. Zo kan GTV blijven voldoen aan de vraag van opdrachtgevers.

Lees verder
Thumbnail

Hoppenbrouwers Elektrotechniek: Iedere brand is een ramp

Juli-Aug 2009

Hoppenbrouwers is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat vele specialisaties kent. In dit artikel zoomen we in op de afdeling Beveiliging en met name brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Hugo Ravestein, projectmanager en Koen van den Hurk, projectleider leggen uit waarom een goede brandmeld- en ontruimingsinstallatie van ondernemersbelang is.

Lees verder
Thumbnail

Hoppenbrouwers: Ondernemen met aandacht voor de mens

Juni 2010

Een open bedrijfsvoering, een inspirerende werkomgeving en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden voor het personeel. 'Wie goed is voor zijn medewerkers, plukt daar zelf de vruchten van,' aldus Henny de Haas. 'Een tevreden werknemer presteert immers beter.'

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven