Thema: Elektrotechniek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Doorenbosch Elektrotechniek: Liever een gestage groei dan een onstuimige

Mei-Juni 2016

Doorenbosch Elektrotechniek houdt zich sinds 1992 onder meer bezig met het dagelijks onderhoud en vervangen van schakelmateriaal. Maar van een technisch uitdagend project zoals het installeren van een grote noodaggregaat voor een farmaceutisch bedrijf, gaat het hart van eigenaar André Doorenbosch nog sneller kloppen. ‘Het kan ons niet complex genoeg zijn. Ook draaien we onze hand niet om voor bijvoorbeeld een grootschalig nieuwbouwproject als de Cavalier in ’s-Hertogenbosch of het aanleggen van de baanverlichting en domotica van tennisvereniging De Pettelaer.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Vivian Timmers

Jan-Febr 2017

Begin dit jaar besloot Vivian Timmers het failliete familiebedrijf over te nemen. Geen geringe verantwoordelijkheid als je nog geen dertig bent. Maar de heldere visie en duidelijke missie die ze voor ogen had, werpen sneller dan verwacht vruchten af.

Lees verder
Thumbnail

GTV: Iedereen kan het

Jan-Febr 2019

Het vinden van voldoende geschoold personeel is voor ieder technisch bedrijf een grote uitdaging, ook voor GTV. Het Bossche bedrijf besteedt daarom veel aandacht aan automatisering, een efficiënte planning én aan een slimme inzet van anders geschoolde mensen. Zo kan GTV blijven voldoen aan de vraag van opdrachtgevers.

Lees verder
Thumbnail

Adeco: We zoeken het dichter bij huis

Mrt-Apr 2021

Adeco zat in de luxe positie dat het werk kwam ‘aanwaaien’. Totdat het coronavirus zijn intrede deed. Het project engineeringsbureau, dat voornamelijk actief is in Afrika, de Caraïben en het Verre Oosten, zoekt het nu dichter bij huis: ‘Wat je ver zoekt, kan ook gewoon bij je om de hoek zitten.

Lees verder
Thumbnail

Jacobs Elektro Groep & Elektro Vogels: We gaan samen de uitdaging aan

Mei-Juni 2022

Elektro Vogels hoort vanaf nu bij Jacobs Elektro Groep. Jorge Andrade blijft het gezicht van Vogels. ‘Maar ik ben geen koude investeerder’, zegt kersverse mede-eigenaar Manfred Jacobs. ‘Ik wil iedereen leren kennen.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven