< Terug naar alle leden

Sabine Wamelink Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

JE WILT CONTINU VERBETEREN EN VERLANGT NAAR MEER VRIJHEID.
Samenwerken met een Virtueel Professional?
Je onderneming is je passie en je steekt je tijd en energie graag in het helpen van jouw klanten. Je wens is om door te groeien met jouw bedrijf!

Maar… je energie raakt op. Je houdt je te veel bezig met randzaken die veel tijd kosten en waar je geen zin in hebt. Deze werkzaamheden leveren geen geld op en deze tijd kun je niet besteden aan je core business. De to do list wordt steeds langer en je werkt vaak door in de avonduren en in het weekend. Soms voel jij je eenzaam in je onderneming en mis je structuur en overzicht. Je lijkt door de hoeveelheid werk vaak je focus te verliezen en raakt soms uit balans. Je kunt wel wat extra handjes gebruiken maar personeel in dienst nemen is een tè groot risico. Herkenbaar?

Het kan ook anders! Wanneer je werk uit handen geeft aan een Virtueel Professional krijg je de mogelijkheid om sneller stappen te nemen met jouw bedrijf. Je creëert meer tijd en ruimte om plannen uit te werken en om je bedrijf te professionaliseren. Je verliest geen energie meer aan taken waar jouw passie niet ligt en waar je soms ook niet veel kennis van hebt. Hoe fijn zou het zijn om taken van je to do list te delegeren en je bedrijfsvoering te verbeteren?

KIJK VOORUIT
Creëer overzicht
Door zaken concreet te maken krijg je meer inzicht in jouw bedrijf en ben je klaar om te groeien. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en aan welke knoppen je moet draaien. Ik help je graag om deze zaken inzichtelijk te maken zodat je meer structuur en overzicht krijgt. Denk hierbij aan zaken zoals;

* Doelen
* Obstakels
* Planning
* Processen
* Performance


Contactgegevens
Volmolenplein 19
5667 RT Geldrop
T: 06-38594567
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -