< Terug naar alle leden

Sportfondsen Nederland Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Sportfondsen geeft energie
Wat wij zien

Dat sport, bewegen en samen activiteiten ondernemen mensen vitaal maakt. En dat die vitaliteit, zowel fysiek als mentaal en sociaal vandaag nieuwe uitdagingen kent. We zien dat mensen gezond leven steeds belangrijker vinden. We zien tegelijkertijd ontwikkelingen als vergrijzing, overgewicht en sociaal isolement. Wat vroeger tot de taken van kerk en rijk behoorde, zien we verschuiven naar gemeenten en de burger zelf. Zelfredzaamheid wordt in de huidige maatschappij steeds belangrijker, evenals dat iederéén kan deelnemen. Gemeenten en maatschappelijke organisaties zoeken naar mogelijkheden voor het effectief en betaalbaar organiseren hiervan.

Waarin wij geloven
Al in 1923 heeft Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot de basis gelegd voor het stimuleren van sport en bewegen. Hij was gedreven om met zijn team waterpolo te kunnen spelen. En geloofde er bovendien in om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier dat het geeft om dat samen te doen. Voor een gezond lichaam en geest. Dat gaat vandaag over meer dan zwemmen, meer dan sport zelfs. Het draagt bij aan een fysiek, mentaal én sociaal vitale maatschappij. Wij geloven in de kracht van samenwerking, om samen te organiseren wat mensen alleen niet voor elkaar krijgen. Zelfredzaamheid, zonder het alleen te doen.

Wat wij beloven
Een vitaal Nederland.

Hoe we dat doen
Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

De waarden die ons kenmerken
We zijn ondernemend: we bouwen aan een vitale organisatie waarin iedereen ondernemend kan zijn. We doen het samen: we zijn betrokken en leggen verbinding tussen mensen en organisatie voor betere oplossingen. We doen het met plezier: we zijn positief en hebben plezier in wat we doen. We zijn solide: we weten wat er nodig is voor vitaliteit en staan voor veilig, duurzaam en betrouwbaar.

Sportfondsen geeft energie


Contactgegevens
Paasheuvelweg 3
1105 BE Amsterdam
T: 020-3550555
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1923
Vestigingen: -
Jaaromzet: -