< Terug naar alle leden

WIK Interieurbouw Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

De kwaliteit van uw product of dienstverlening wordt vaak geassocieerd met de uitstraling van uw onderneming. Het interieur vervult daarin een representatieve taak. WIK Interieurbouw B.V. heeft al 65 jaar ervaring in het realiseren van maatwerk interieurs voor diverse branches. Wij kunnen uw project vanaf ontwerp tot oplevering voor u verzorgen. Hierbij zorgen wij ervoor dat aspecten als prettige werkomgeving, efficiënte inrichting, goede routing, juiste uitstraling en afstemming op uw doelgroep de benodigde aandacht krijgen en niet te vergeten een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ook is WIK Interieurbouw B.V. een goede en betrouwbare partner voor het realiseren van uw eigen ontwerp of het ontwerp van uw architect. Hierbij stellen wij al onze kennis en ervaring beschikbaar om in goede samenwerking tot een optimaal resultaat te komen. Dat dit zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit de vele jarenlange relaties met diverse architecten, projectleiders en opdrachtgevers.
Desgewenst kan WIK Interieurbouw B.V. ook aanverwante disciplines voor u verzorgen tot op het niveau van Turn-Key project. Het voordeel hierbij is dat u één contactpersoon heeft, die verantwoordelijk is voor uw totale project. Deze zorgt ervoor dat de planning nauwgezet wordt gecontroleerd en gehandhaafd. Hierdoor kunt u uw aandacht richtten op uw eigen werkzaamheden en resulteert veelal in een kortere doorlooptijd. Wij maken hierbij gebruik van een betrouwbaar netwerk van onderaannemers.


Contactgegevens
Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T: 0416-272145
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1944
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -