< Terug naar alle leden

Schadenet Van Gestel Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Autoschadeherstelbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een franchiseorganisatie met 100 vestigingen verspreid door heel Nederland waaronder Breda, Etten-Leur en Tilburg. Hierdoor bieden wij u een uitstekende landelijke dekking en is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Wij onderscheiden ons in de automotive markt door middel van een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk. Omdat wij een franchiseketen zijn, worden de voordelen hiervan maximaal gecombineerd met individueel ondernemerschap. Private ownership geeft u de garantie van maximale betrokkenheid van onze franchisenemers. Dit betekent dat u bij ons iedere dag gemotiveerde, enthousiaste en goed opgeleide medewerkers treft die er alles aan doen de nare gevolgen van autoschade volledig uit handen te nemen.

Betrouwbaar autoschadeherstel
Alle vestigingen maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het autoschadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden.

Schadenet zet zich tevens in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Alle Schadenet franchisenemers zijn multi-site gecertificeerd:

* Gecertificeerd conform ISO:9001 en ISO:14001;
* Erkend Duurzaam gecertificeerd;
* Duurzaam Repareren gecertificeerd;
* Alle Schadenet locaties zijn tevens aangesloten bij de FOCWA.


Contactgegevens
Oude Leijstraat 7
4817 ZR Breda
T: 076-5990011
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 3
Jaaromzet: > €5.000.000