Thema: Autobedrijf

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Piet Kruijt

Maart-April 2009

Philip Freriks gebruikte hem tijdens de presentatie van de verkiezingsnacht in de VS. En inmiddels lijkt ook Nederland klaar te zijn voor de Segway. Onze politiekorpsen zijn alvast voor hem gevallen.

Lees verder
Thumbnail

Rüttchen Personenwagens Den Bosch: Zorgeloze mobiliteit

Mei-Juni 2009

Een uiterst actieve benadering van de zakelijke markt. Dat is één van de belangrijkste pijlers van de strategie van Rüttchen Personenwagens Den Bosch. ´Wij willen veel actiever zijn dan alles en iedereen om ons heen.´ Alleen al in de maand mei is Rüttchen tijdens een vijftal evenementen proactief present.

Lees verder
Thumbnail

Rüttchen Den Bosch: Klaar voor de toekomst

April 2010

Tevreden klanten vormen het uitgangspunt in de bedrijfsstrategie van de Rüttchen Groep. Eén van de toonaangevende automobielbedrijven van Nederland met een totaaloplossing die uitmondt in zorgeloze mobiliteit. nieuwe en gebruiktepersonenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens compleet met service, onderhoud en reparatie. Rüttchen Den Bosch richt zich op de toekomst.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2010: Mobiliteit

April 2010

Het zijn pittige tijden voor autodealers en importeurs. Dalende omzetten, minder leasecontracten en sluitende vestigingen. Wat doen dealers om te overleven? Is het sluiten en fuseren? Of vooral service bieden? Over gebiedsvergroting, duurzaam rijden en het nut van showrooms.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Andere manier van netwerken

Juni 2010

De samenwerking tussen Ricoh Document Center (RDC) Den Bosch en Lathouwers Den bosch sinds begin dit jaar, werpt direct vruchten af. Een zelf gecreëerd en persoonlijk georiënteerd netwerk op lokaal niveau. Doelstelling: met elkaar en met elkaars klanten een hechte relatie opbouwen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven