< Terug naar alle leden

Kopak Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Kopak Direct mail zorgt ervoor dat al uw communicatie-uitingen op tijd, professioneel én gepersonaliseerd op de juiste plaats bezorgd worden. Wij geven u graag een passend advies over direct mail, printen & drukken, fulfilment en cross media.

Wij hebben de hoogwaardige apparatuur, software én jarenlange ervaring in huis om u te ondersteunen en te begeleiden. Terwijl u zich met uw corebusiness bezighoudt, is het onze ambitie uw bereik en respons te vergroten en uw kosten te verlagen.

Mailinghuis Kopak te Tilburg is úw partner voor al uw communicatie-uitingen!

Kopak is de kennispartner die weet van aanpakken. Het is niet voor niets dat “We take care of business” onze lijfspreuk is. We geloven namelijk oprecht dat een echte partner in mail en print met u meedenkt, eerlijk advies geeft en problemen voorziet én oplost. De basis is dan ook dat we mogelijk maken wat u van plan bent. Kopak heeft de mensen, de machines en het creatieve denkvermogen om u te ondersteunen in de meest diverse communicatie-uitingen en logistieke processen.

Daarnaast houdt ‘taking care of business’ in dat we onze afspraken altijd nakomen. We zijn transparant en regelen voor u het volledige mail en print -traject, waarbij we altijd kijken hoe we nét dat stapje extra kunnen zetten. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw opdracht wordt uitgevoerd, op de manier die voor u het beste is.

Onze diensten:
DIRECT MAIL
Met een fysieke mailing die bij uw klant op de deurmat valt, heeft u een sterk communicatiemiddel in handen. Wij zijn thuis in de mogelijkheden van direct mail & print en helpen u een efficiënte campagne op te zetten, waarmee u ook nog eens kosten bespaart!

DRUK EN PRINT
Kleine of grote oplage, kleur, zwart-wit of gepersonaliseerd: Kopak regelt uw druk- en printwerk. Daarbij zoeken we de optimale combinatie van snelheid, efficiency en kosten, altijd met de hoogste kwaliteit. Zo staat uw digitale document in no-time op papier!

FULFILMENT
Een vloeiend orderproces zorgt voor vertrouwen bij uw klanten. Kopak biedt de helpende hand met fulfilment. Uw online orders worden geregeld van opslag tot verzending, waarbij u uiteraard altijd kunt inzien hoe de zaken ervoor staan.

GROOTFORMAAT PRINT
Groot, groter, grootst! Met grootformaat printen kunt u bij Kopak alle kanten uit. Of het nu gaat om wanden of POS-materiaal, papier of plexiglas, binnen of buiten, geleverd als bouwpakket of volledig ingericht. Grote formaten zijn voor ons een kleine moeite.

Benieuwd of wij ook u kunnen helpen met uw business?

Van professionele prints tot voorraadbeheer, Kopak is een one-stop-shop voor communicatiemiddelen. Dat is zowel logistiek als financieel aantrekkelijk. Zo zijn wij specialist in maatwerkoplossingen en deelt u mee in ons inkoopvoordeel. We luisteren, adviseren en vangen complexe vraagstukken volledig op, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden.


Contactgegevens
Hectorstraat 17
5047 RE Tilburg
T: 013-5774549
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -